DZP: nieuw design

geplaatst in: Day Zero Project, Persoonlijk | 2

De oplettende, niet via de mobiele pagina kijkende, bezoeker heeft het al gezien: ik heb mijn design aangepast. Een van de doelen in mijn Day Zero Project was het aanpassen van mijn design. De ‘platte’ structuur stond me al een tijdje tegen, maar mijn kennis van WordPress was bij het online gaan van mijn blog minimaal. Datzelfde geldt helaas voor mijn ontwerpskills.

Het is dus geen grote verandering, maar wel een verandering waar ik heel erg blij mee ben. In feite ben ik alleen van thema gewisseld en heb gekozen voor een andere kleur en achtergrond. De kleurstelling is dezelfde vertrouwde als die ik al had en die ook al in mijn logo verwerkt zit. Maar waar het allemaal om ging was: een homepage met een opsomming van mijn laatste berichten en die heb ik nu.

Ik ben blij! Heel erg blij en stiekem ook heel erg trots. Trots op mijn nieuwe look, trots op mijn steeds populairder wordende blog en trots op mijn krimpende to-do-lijst voor mijn Day Zero Project, want ook doel #5. Een nieuw design voor mijn website maken is behaald.

2 Responses

  1. Whitney

    Het viel me op idd. Ik moet ook nog even gaan verdiepen in dat wordpress gebeuren. Vind me indeling en blog niet mij nu, maar dat komt nog wel een keer haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.