Happy 2014 + winnaar fopspeentjes

geplaatst in: Gezinsleven, Samenwerkingen | 10

Het is vandaag alweer de laatste dag van 2013, bizar hoe snel dit jaar is gegaan. Vind ik. Een prachtig jaar, het jaar waarin ons kleine meisje 1 werd, waarin we voor het eerst als gezin op vakantie gingen, Olivia voor het eerst werd verwend door Sinterklaas, mee kon helpen met het optuigen van de kerstboom. En een jaar waarin ik het moederschap verkoos boven een fulltime baan, manlief aan zijn studie begon (en zijn eerste module succesvol afgerond heeft!) en we dezelfde Olivia-tattoo lieten zetten.

Ik kijk met veel plezier en een grote glimlach terug op 2013 en hoop dat 2014 ons weer heel veel ander moois gaat brengen. Ik wens jullie allemaal een spetterend 2014, met veel liefde en mooie momenten en veel nieuw leesplezier op mijn blog. Want ja, ook dat gaat natuurlijk weer gewoon verder in 2014. Happy 2014 en veel plezier (en doorslapende kindjes) gewenst vanavond!

Omdat ik pas in augustus ben begonnen met het delen van foto’s, hier nog wat vakantiekiekjes (juni 2013).

Mijnlevenalsmama | Zomervakantie

Mijnlevenalsmama | Vakantie uitzicht

Mijnlevenalsmama | Genieten op vakantie

Mijnlevenalsmama | Gezinsvakantie

En tot slot: winnaar fopspeentjes

Begin vorige week publiceerde ik een blogje over het wel of niet gebruiken van fopspenen met een winactie van Mijnfopspeen. Ik was blij verrast met het aantal (bijna)mama’s die gepersonaliseerde speentjes wilden winnen. En niet alleen voor hun eigen kindjes, ook nichtjes, een neefje en de newborn van een vriendin zouden blij gemaakt worden met de fopspeentjes. Helaas mocht ik maar 1 winnaar selecteren. Correctie: mocht Olivia maar 1 winnaar selecteren. Vanochtend, tijdens het (pannenkoeken)ontbijt pakte ze een briefje uit het bakje. Een uiterst geconcentreerde blik, de pannenkoek werd zelfs aan de kant gelegd toen ze het briefje te pakken had en het ‘open’ bleek te kunnen.

Lees ook:  Wat ik mis als moeder zijnde

And the winner is …

Saskia! Alvast heel veel plezier voor Senna ermee! Wil je mij via de contactpagina een mailtje sturen met je adresgegevens? Dan zorg ik dat de kadobon zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Mijnlevenalsmama | Winnaar fopspeentjes

10 Antwoorden

 1. Saskia

  Aaaah wat geweldig! Echt leuk dat we de speentjes hebben gewonnen! Dankjewel. Ik zal je vandaag nog even een mailtje sturen! En wat leuk dat je Olivia het briefje hebt laten pakken 🙂

 2. Suavemente

  haha wat leuk dat Olivia de winnaar heeft getrokken en een leuk overzichtje dit. Ik heb nog even de vakantieblog terug gelezen, die kende ik nog niet. Wat heerlijk dat het zo goed ging.

  • Gwen

   Hihi, benieuwd of ie het gaat halen 😉 Ik wilde het vroeger ook altijd en dan viel k tijdens het spelen of tv kijken in slaap haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.