Tag: Lentekriebels

geplaatst in: Huishouden | 8

Allereerst: wat een leuke reacties op mijn nieuwe site zeg! Ik heb gistermiddag nog her en der wat kleine aanpassingen gedaan, maar volgens mij loopt het allemaal goed. Zelfs Bloglovin’ was snel omgezet gelukkig.

Vandaag weer een tag. Met het, soort van, overslaan van de winter ben ik in mijn hoofd al druk bezig met de zomer, maar de lente mag niet vergeten worden. Wat een heerlijk seizoen is dat toch. Die frisse ochtenden, die eindigen in zonder jas naar huis fietsen, het geluid van vogeltjes, korte mouwen in plaats van dikke vesten en ga zo maar door. Van Joyce kreeg ik de Lentekriebel-tag, dus vandaag een blogje speciaal voor de lente!

 • Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?

Mijn spijkerjasje! Of eigenlijk vooral: geen laagjes meer ‘hoeven’ dragen, maar laagjes ‘mogen’ dragen en dan met het bovenste laagje open dus. Heerlijk!

 • Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?

Naar kokos, maar dat is vooral omdat ik dol ben op de frisse geur van kokos en lente een frisse geur verdient.

 • Wat is je favoriete lente nagellakkleur?

Roze, hoewel ik mijn mintgroene en pastel paarse lakje van de Hema ook heel erg mooi vind. Het gaat mij er vooral om dat de lak enigszins moet matchen met mijn kleding (of er juist gigantisch uit moet springen).

Mijnlevenalsmama | Lentekriebels

 • Wat is je favoriete lente bloem?

Gerbera, omdat ze in veel kleuren te krijgen zijn en met gemak twee weken kunnen staan.

 • Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?

Ik houd me qua mode- en make-up helemaal niet bezig met trends. Nooit niet, dus ook niet tijdens de lente. Wel ben ik dol op geprinte losse ‘flodderbroeken’, maar dat is eigenlijk een trend uit 2013 die gewoon weer terug is gekomen volgens mij.

 • Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?

Ik schreef er toevallig eerder deze week over: mijn favoriete geuren in huis zijn warme geuren. Zelfs in de lente. Qua parfum ben ik zowel fan van frisse als warme geurtjes. Mijn favorieten zijn Chance, de groene, van Chanel of AmorAmor van Cacharel, twee totaal andere geuren dus.

 • Houd jij een lente schoonmaak?

Ik zou willen dat het kon, gewoon op 1 dag alles doen. Helaas heeft manlief het ontzettend druk met deadlines voor zijn studie, dus we doen steeds wat kleine dingen. Ik ben bezig met een lijstje van dingen die nodig weer eens moeten gebeuren, want anders blijven al die to-do-dingen in mijn hoofd zweven en dat is ontzettend vermoeiend.

 • Wat is je favoriete lente accessoire?

Mijn zonnebril! Hoewel ik die op zonnige dagen in de winter, herfst en uiteraard zomer ook draag.

 • Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?

Rond deze periode willen we twee nachtjes weg met mijn schoonmoeder. Ik verbaas me alleen ontzettend over de prijzen van een Center Parcs of Landal huisje, dus ben nog op zoek naar een leuke aanbieding.

 • Omschrijf je favoriete lente outfit.

Een spijkerbroek met een shirtje, leuke oorbellen en flatjes of sneakers. Of (nieuwe) koraalroze AllStars, maar die combineer ik dan weer liever met een leuke blouse, omdat een shirtje en AllStars bij elkaar weer net iets te casual zijn.

Lees ook:  Tag: Mobiele telefoonetiquette

Zo, de lentesfeer zit er goed in, hoe kan het ook anders met het weer van deze week. Graag tag ik Sanne, Nicole en Linda. Veel plezier met invullen, ik ben benieuwd naar jullie lentekriebels!

Ps. Je kunt nog t/m vrijdag 21 maart meedoen met de winactie voor een setje polaroidafdrukken van je 8 favoriete foto’s. Kijk hier wat je precies moet doen.

8 Responses

 1. Nicole

  Die losse flodderbroeken vind ik ook heerlijk!
  Sowieso nu na de keizersnede maar ook in het algemeen!
  Love it!

  • Gwen

   Heerlijk he! Na ks droeg ik bijna drie weken langs zon losse pyjamabroek haha, heel fijn die wond 😉 Gaat dat herstel een beetje oke bij je ondanks alles?

 2. Healthy Mommy

  Leuk ingevuld en inderdaad ‘laagjes’ omdat het mag.. Heel fijn. De prijzen van Landal en Centerparcs zijn inderdaad absurd hoog. Roompot heeft vaak nog best leuke aanbiedingen! Blijft een duur grapje! O p.s. ik heb hem al ingevuld toch lief!

  • Gwen

   Ja, kwam ik later ook achter hihi, mr dit blogje stond al een tijdje ingepland en daarna druk met site, dus niet meer aangepast hihi 🙂

 3. FibroMama

  Volgens mij zijn er nu aanbiedingen bij centerparcs iets van bungalorace of zoiets dan kan je heel goedkoop een vakantie scoren!

  • Gwen

   Mijn schoonmoeder heeft inmiddels iets gevonden via Bungalows.nl. Een Landal-huisje voor een lagere prijs, dus we hebben iets om naar uit te kijken 🙂

 4. Sanja

  Wat een onwijs leuke tag! Ik ga hem van je overnemen! Trouwens die losse flodderbroeken zijn hier ook een favoriet!

  • Gwen

   Ben benieuwd naar je antwoorden! Ja die broeken, zucht … ik kan er niet genoeg van krijgen 😉 Action heeft ook leuke momenteel trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.