Tag: 15 dingen die niemand vraagt

geplaatst in: Persoonlijk | 8

Op de blog van Jennifer las ik de volgende tag. Engelstalig en met sommige vragen erin die ik al eens eerder in tags beantwoord heb. Via Jennifers blogpost las ik dat Jennn hem ook al eens uitgebreider ingevuld had, dus ik heb sommige vragen vervangen door vragen die ik bij Jennn las. Om een lang verhaal kort te maken: 15 vragen die (bijna) niemand ooit aan je vraagt. Lees je mee?

1. Slaap je met de deuren van de kledingkast open of dicht?

Dicht, want zo hoort dat. Gelukkig ben ik gezegend met een man die er hetzelfde over denkt. Bij ons in huis blijven nooit (kast)deuren open staan.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Nu niet meer, omdat ik inmiddels een goede voorraad lege flesjes heb. Juist: lege. Ik spoel de flesje namelijk graag om en vul ze met onze eigen spulletjes. Zo heb ik als we een week weggaan bijvoorbeeld 4 mini-flesjes met conditioner meer en daar redden Joost en ik het prima mee. Scheelt een boel in gewicht, vandaar die kleine flesjes.

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?

Nee, nooit behoefte aan gehad ook. Wel waren er een stel ‘stoere’ jongens uit onze buurt vroeger die dat regelmatig deden.

4. Gebruik je to-do-lijstjes?

Uiteraard! Ik schreef er al eens uitgebreider over, mijn obsessie voor lijstjes.

5. Heb je sproeten?

Ja, ik heb er een paar op mijn neus, die vooral in de zomer groter en donkerder worden. Overigens oogt mijn voorhoofd in de zomer ook als ‘gesproet’, maar dat is helaas een zwangerschapsmasker dat ik over heb gehouden aan het voeden van Olivia terwijl we op Cyprus waren. Wist ik veel dat je dan nog zoveel hormonen hebt dat je daar gevoelig voor bent.

Lees ook:  'Naakt' zonder kind(eren)

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Echt in de bosjes niet, erachter wel. Of tussen de openstaande deuren van onze familieauto vroeger. Alles was beter dan die hakkenkakkers in Frankrijk, daar kon ik nooit met droge voeten uit komen.

7. Hoe groot in je/jullie bed?

Ons bed is 1.80, maar toevallig bedachten we ons laatst dat als de baby strakjes tussen ons in ligt en Olivia er midden in de nacht ook bij kruipt, we misschien eens aan een bed van 2 meter moeten denken. Lekker decadent dus.

8. Ben je lui?

Ik zou graag zeggen van niet, maar ik heb echt wel mijn luie momenten. Lekker hangen en niks doen. Ik ben er ook een stuk beter in geworden sinds ik moeder ben: de boel de boel laten en even lui zijn. Eventjes maar hoor, daarna ‘moet’ er altijd wel weer iets gebeuren.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Ja, mijn naaidoosjes dat tegen mijn voeten aan staat op de bank. Dit omdat het me helpt herinneren aan een broek die ik even iets in zou nemen en waar ik heel de middag nog niet aan ben begonnen.

10. Kauw je op pennen en potloden?

Wederom een ja. Ik bijt ze niet (meer) kapot, maar ik heb wel ontzettend vaak het uiteinde van mijn pen in mijn mond. Potloden geven trouwens een ontzettend lekker smaakje af, beter dan dat plastic van pennen.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Een blauwe maandag, want ik geloof dat ik het er niet eens een halfjaar volgehouden heb, maar ik heb het wel gedaan.

Lees ook:  Tag: Boyfriend

12. Kijk je nog steeds wel eens naar tekenfilms?

Ja, ik kijk momenteel regelmatig naar Nijntje met Olivia. Niet helemaal een tekenfilm  die ik zelf uit zou kiezen, maar ach: Olivia vindt het leuk. Samen Disneyfilms kijken komt over een tijdje wel, daar kijk ik echt naar uit!

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?

Nee, hoewel ik wel weet hoeveel treden onze trappen hier in huis hebben.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Schuldig, maar dan wel samen met Olivia terwijl ik erbij zing (of iets dat daarop lijkt).

15. Weet je hoe je het oliepijl van je auto moet checken?

Ja, dat weet ik. In mijn leasecontract van mijn laatste auto stond dat ik dat bij elke 500 kilometer moest checken en dat deed ik de eerste maanden dus ook braaf. Tot ik van een collega begreep dat dat een beetje overdreven was, toen ben ik het elke 3 maanden gaan doen.

Dat was hem: 15 aparte vragen en mijn (aparte) antwoorden hierop. Ik draag de tag graag over aan Joyce en Roos, maar als je het leuk vindt om hem over te nemen, ben je ook van harte welkom!

8 Responses

  1. Roos

    Wat een leuke tag zeg, al tijdens het lezen dacht ik, deze neem ik over, komt helemaal goed uit dus dat je me tagt haha 😉

  2. Roos

    Ooh en trouwens, als jullie een nieuw bed van 2m aanschaffen, willen wij jullie 180 bed wel overnemen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.