Winnaars knuffeldoekje

geplaatst in: Samenwerkingen | 4

Vorige week schreef ik over het allereerste kadootje in de vorm van een knuffeldoekje dat ik ontving voor de baby en het feit dat ik twee dezelfde knuffeldoekjes weg mocht geven. Vandaag maak ik de winnaars bekend. Mijnlevenalsmama | Winnaars knuffeldoekje Ik kreeg onwijs veel leuke reacties van iedereen die Dunk het eendje van Dushi wilde winnen, zelfs een privéberichtje van iemand die haar zwangerschap nog niet openbaar wilde maken, maar wel graag wilde winnen. Het liefst geef ik iedereen een kleinigheidje, maar dat kan niet helaas. Om op een zo eerlijk mogelijke manier twee winnaars te kiezen, heb ik alle namen op een papiertje gezet en Olivia twee briefjes laten pakken. Een taak die ze, zoals je kunt zien, erg serieus nam.

And the winners are …

Janske en Joyce! Beiden deden mee voor hun kindjes, dus Lola en Luuk: veel speelplezier met Dunk gewenst! Voor de niet-winnaars: dankjewel voor het mee doen, ik hoop snel weer een nieuwe winactie online te kunnen zetten.Mijnlevenalsmama | Winnaars trekken

4 Antwoorden

    • Gwen

      Goed om te horen dat het in de smaak valt 😉 Wil je je adresgegevens sturen via het contactformulier of naar gwen@mijnlevenalsmama.nl, dan zet ik dat door naar het bedrijf en versturen zij het knuffeldoekje 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.