Speen met naam + winactie

geplaatst in: Opvoeding, Samenwerkingen | 12

Vorig jaar schreef ik al eens over ons ‘fopspeentjesbeleid’ en de leuke spenen met naam die ik ontving van Mijnfopspeen. Olivia’s spenen worden nog steeds met veel plezier gebruikt en ik krijg er, op het kinderdagverblijf, nog steeds complimenten over. Inmiddels zijn haar naamspenen alweer ruim een halfjaar oud, dus ik was erg blij toen ik een nieuw setje uit mocht kiezen. En niet alleen voor Olivia, ook alvast voor de baby. En voor één van jullie!

Gepersonaliseerde, unieke speen

Mijnfopspeen (het Deense Navnesutten) verkoopt gepersonaliseerde spenen. Een fopspeen met de naam van je eigen kindje erop. Een unieke speen, die bovendien vrij is van BPA, PVC en Phythalate en verkrijgbaar in veel kleuren en vormen. Olivia is fan van Difraxspenen en dan van de variant Combi, want alle speentjes met een schuine kant wil ze echt niet. Bij Mijnfopspeen wordt voor Difraxfans de ESSKA aangeraden en getuige Olivia’s enthousiaste gezuig op die speentjes, klopt dat helemaal.

Difraxspenen bevallen ons erg goed en ze hebben leuke printjes, dus ook onze tweede dochtertje krijgt straks Difrax. Ik bestel voor beide meiden twee roze en een lila speen met hartjes en hun naam erop. Uiteraard toon ik alleen Olivia’s speentjes, want de naam van ons andere meisje blijft natuurlijk nog geheim.

Mijnlevenalsmama | Naamspeentjes

Mijnlevenalsmama | FopspeentjesWinactie: een speentjesset met naam

Net als ik enthousiast geworden over het feit dat je je (aanstaande) kindje een uniek speen kunt geven? Ik mag van Mijnfopspeen een kadobon voor een setje van 3 speentjes weggeven. De bon is een jaar geldig, dus ook als je (net) zwanger bent, kun je meedoen.

Lees ook:  "Oh ja, dat hebben ze absoluut van mij!"

Wat moet je hiervoor doen?

 • Like mijn blog op Facebook
 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen.

De winactie loopt t/m dinsdag 22 juli, heel veel succes!

Mijnlevenalsmama | Gesponsorde blogpost

 

12 Responses

 1. Cp

  Leuke winactie! Mijn dochter moet vanaf september voor de eerste keer naar de opvang. Ze zal dan 9 maanden zijn. Wij moeten verplicht speentjes met de naam erop hebben dus dit zou zeker van pas komen!

 2. jamie

  Mijn meisje wil alleen de Avent speentjes. En laat dat nou eens de saaiste speentjes zijn die er zijn! Met haar naam erop zou de speen ineens veel leuker worden!

 3. Odile | Go mommy go!

  Leuk zeg! Al een tijdje op zoek naar zo’n leuke speen want mijn zoontje gaat in augustus naar het kdv. We gebruiken tot nu toe ook difrax speentjes maar om de een of andere irritante reden hebben ze hier altijd alleen de meisjes varianten te koop.

 4. vodi

  eind september komt onze derde. een jongen die al van alles krijgt van zijn oudere broer en zus naar heeft dan wel zijn eigen spenen met naam!

 5. Justine

  Hihi, ik deed vorig jaar ook al mee aan deze winactie 🙂 Toen heel hard aan het hopen dat ik zwanger mocht worden, en ondertussen verwachten wij ons zoontje binnen 2 maanden 🙂 Ik waag dus graag een kansje!

 6. Maaike

  Leuke en praktische speentjes! En leuke actie!
  Ik wil graag winnen omdat ik met de aventspenen continu bij vriendinnen met kinderen moet opletten welke kleur speen mijn zoon heeft die dag aangezien ze stomtoevallig dezelfden gebruiken. Dit is een stuk praktischer.

 7. esmiralda

  Jaa leuke actie !. Ik doe mee.. we betalen ons gek aan die spenen .. we zijn ze zovaak kwijt … ongelooflijk je zou er haast een pieper op plaatsen ahha .. verstoppen is ze erg goed in .. en vastmaken heeft geen zin. . Maar zonder speen slapen ? Echt niet .. en hoe leuk is het om haar mooie naam Djesmee op de speen te zien staan :)..

 8. Janke

  Wat een super leuke win actie. Ik lees al een tijd mee met je blog en vind je artikelen erg fijn.
  Ik doe graag mee met deze win actie ons kleintje verwachten we in november

 9. Romy

  Heel erg leuk!! Ons zoontje Levi wil ook alleen maar de ronde difrax spenen en ik vind het ook zo leuk als er wat op de speen staat.
  Duimen duimen maar! ! 🙂 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.