Day Zero Project mini-update

geplaatst in: Day Zero Project | 2

Het Day Zero Project, ik was het eigenlijk alweer een beetje vergeten. Oeps. Gelukkig heb ik in de tussentijd, onbewust dus eigenlijk, wel weer een aantal doelen ‘afgewerkt’, dus tijd voor een kleine update.

43.  Word lid van de bibliotheek en maak hier dan ook gebruik van

Ik begin met een doel dat ik geschrapt heb, maar het uiteindelijke doel was om meer te gaan lezen en dat lukt wel. Hoewel ik de laatste tijd de rust daar niet voor kan vinden, maar dat terzijde. Ik kocht ergens begin dit jaar een e-reader en verkocht al onze leesboeken. Je leest ze immers maar 1x en dan staan ze te verstoffen in de kast. Zonde, vond ik, dus daarom heb ik ze via Marktplaats verkocht. Overigens is Olivia wel (via het kinderdagverblijf) lid van de bibliotheek, dus tijd om er maar eens een keertje langs te gaan.

58.  Een grote-meisjes-kamer voor Olivia maken

Een logisch gevolg van de baby die op komst is, ik schreef al een uitgebreid blogje over haar grote meidenkamer. Het is onwijs leuk om te zien hoe gewend ze al aan haar kamer is en hoe ‘groot’ het haar opeens maakt. Niet alleen het bed, maar ook lekker spelen daar en over de gang wandelen als ik onder de douche sta. We hebben de traphekjes dan netjes dichtzitten hoor, net als ’s nachts. Wel zo prettig.

59.  Een nieuw tuinontwerp maken met kunstgras en dit ontwerp uitwerken

Na twee jaar alleen maar tegels was het deze zomer eindelijk zo ver en legden we kunstgras. Daarnaast is er ook een border gemaakt die nu lekker vol planten staat. Toch beter dan losse potten, waar ik eerst fan van was. Ik schreef er hier over, inclusief foto’s.

Lees ook:  Ziekenboeg

64.  De eettafel inkorten, schuren en greywashen

Dit heeft manlief een maand of twee geleden gedaan. Het bankje dat erbij hoort is vorig jaar al geschuurd en gelakt, maar de tafel was toch een ander verhaal. Groter sowieso, maar ook onwijs zwaar, dus die moest samen met de buurman naar buiten en als ‘ie klaar was weer naar binnen getild worden. Maar, het resultaat mag er zijn! Past veel mooier bij de rest van ons interieur dan de gewone steigerhout kleur van eerst.

Mijnlevenalsmama | Tafel greywash

85.  Op zomervakantie in Nederland

Ook dit doel is behaald, en het was heerlijk: ons weekje Terschelling. De laatste keer met z’n drietjes, erg speciaal wel.

95.  Een dag geen internet gebruiken

Dit is deels gelukt en schaar ik dus voor het gemak onder behaald. Een beetje ‘valsspelen’ bij zoveel doelen moet kunnen vind ik. Ons internet thuis is niet echt goed, met dank aan Ziggo. Geen idee waarom, maar het valt regelmatig uit. We doen dus vaak internetloze avondjes. Helemaal niet erg. Daarnaast hebben we, zeker tijdens het eerste deel, op vakantie niet echt veel internet gebruikt. Heerlijk op zijn tijd, hoewel ik het bloggen, blogjes lezen en Instagram wel mis na een tijdje.

2 Antwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.