Sunshine award

geplaatst in: Persoonlijk | 11

Een tijdje terug tagde Linda me voor de Sunshine Award, superleuk! De award draait om het geven van zeven feitjes over jezelf om vervolgens zeven andere bloggers wat zonnestralen te geven en hen te nomineren.

Ik postte recent al een feitenlijst naar aanleiding van een tag op Instagram, dus nogmaals 7 feitjes bedenken was een hele uitdaging, maar het is gelukt!

 1. Ik vind duimende kindjes onwijs schattig, maar hoop stiekem dat Olivia het niet gaat doen, omdat zowel manlief als ik er heel veel moeite mee hebben gehad om te stoppen.
 2. Ik lust geen zwarte koffie, hoewel ik het wel geprobeerd heb te leren drinken. Er moet in ieder geval melk in, of suiker. Eén van de twee voldoet, maar liever nog drink ik cappuccino of macchiato. Behalve zwanger, dan vind ik koffie niks.
 3. Naïef misschien, maar ik denk dat een tweede kindje niet extra vermoeiend is, omdat één kind ook al 98% van je tijd opslokt en je die tijd bij twee kindjes dus ‘gewoon’ gaat verdelen.
 4. Het gezond eten gaat heel slecht sinds mijn zwangerschap, hopelijk kan ik het erna weer oppakken. De cravings zijn ‘gewoon’ veel te sterk.
 5. Hoewel ik altijd goed kon studeren, ben ik blij dat ik dat achter me gelaten heb. Ik ben ook niet het type om nog een uitgebreide (thuis)studie te gaan volgen om mijn brein te triggeren. Leren via de praktijk en door bij te blijven me artikelen en whitepapers rondom mijn vak (marketing & communicatie) vind ik uitdagend genoeg.
 6. Ik kan niet wachten tot ik weer rode wijn kan drinken. Geef mij een groot glas en ik klok hem zo weg, niets lekkerders dan een rood wijntje. Mijn favoriete druif is de Cabernet Sauvignon, die drinkt zo makkelijk weg, zonder bittere afdronk.
 7. Joost en ik zijn al jaren vegetariër, maar zodra ik kipnuggets van de McDonalds ruik of Kwekkeboom bitterballen zie ben ik geneigd al mijn principes over boord te gooien. Dit doe ik trouwens niet, al een jaar of 7 volgens mij.
Lees ook:  Succesvol (lang) borstvoeden, hoe dan?

Zo, zeven feiten over mij. Hopelijk nieuwe feitjes, want het is altijd leuk om iemand beter te leren kennen. Ik draag deze award over aan de volgende 7 bloggers, ben erg benieuwd naar jullie feitjes Roos, Sanne, Betty, Arcadia, Odile, Joyce en Jessica & Martine.

11 Antwoorden

 1. Healthy Mommy

  Hahaha geniaal nr. 7. Kipnuggets van de Mac zijn toch net plastic? Die saus is daarentegen wel heerlijk! Toevallig begon Yara met duimen, maar tot haar eigen frustratie begrijpt ze niet hoe dat ding in haar mond blijft. Zuigbehoefte is enorm geworden dus ja.. Wat doe je dan: toch een fopspeen proberen. O wat was ik hier tegen en nu heeft mijn eigen er één.

  Wat grappig trouwens van die rode wijn. Lijkt me heerlijk om daar van te kunnen genieten. Helaas… Ik ben een slechte drinker. Overigens begin in na één glaasje wijn ook al enorm te giebelen.

  Thanks voor de award! Ik moet nog 20 plus 7 feitjes gaan verzinnen. O o…

  • Gwen

   Ja net plastic idd, heeft niets met kip te maken, maar toch zoooo lekker haha! Die saus neem ik tegenwoordig, curry, altijd bij mijn frietjes 😉

 2. Arcadia

  Broodje kroket mis ik het meeste aan vegetarisch zijn en dat is ook complete zooi! Lief dat je mij genomineerd hebt!!

 3. Meike

  Leuk om te lezen. Ik kon er ook moeilijk vanaf komen. Evie duimt ook, ik ben nu al manieren aan het bedenken om het straks af te leren. Enne… kipnuggets, zijn alleen lekker met saus 😉

  • Gwen

   Die saus (de curry variant) neem ik tegenwoordig dus altijd bij mijn frietjes, echt dol op die saus haha.

 4. Odile

  Leuke feitjes en bedankt voor de nominatie.
  Ik ben erg benieuwd hoe je het straks vind als je 2 kindjes hebt haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.