Foto’s op steigerhout + winactie

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 78

Vlak voor de feestdagen kreeg ik het aanbod van Photogifts om een foto op hout af te laten drukken. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Ik ontving al eens een foto op canvas en we hebben ook een grote canvas in onze slaapkamer hangen van de fotoshoot van toen ik in verwachting was van Olivia. Een foto van de meiden samen ontbrak nog.

Twee naast elkaar

In eerste instantie ging het om een afdruk van 60×40 op vuren- of steigerhout of een afdruk op berkenplex hout in een speciale vorm. Dat laatste sprak mij onwijs aan, een foto in een hartvorm leek me ontzettend leuk, maar … Ik kreeg het niet voor elkaar de meiden samen leuk op de foto te krijgen. Immers, Quinn is net een maand oud en Olivia laat zich niet zo gemakkelijk ‘dirigeren’ (lees: een kusje aan haar zusje geven op commando gaat zo vluchtig dat het niet met de camera vast te leggen is) nu ze volop aan het peuterpuberen is. Ik gaf het op: een foto van de meiden samen ging niet lukken.

Gelukkig mocht ik ook twee losse foto’s af laten drukken. Ik koos voor een foto van Olivia die ik maakte in september, even voor haar tweede verjaardag. Ze kijkt hier ontzettend vrolijk en eigenwijs, precies zoals ze is. Daarnaast een foto van newborn Quinn op mijn borst. De foto is gemaakt in de uitslaapkamer, direct na de keizersnede, en typeert de heldere blik die Quinn in haar ogen heeft.

Mijnlevenalsmama | Foto's steigerhout

Bij Photogifts kun je onder andere foto’s op aluminium, plexiglas en hout laten afdrukken. Zij zijn de enige leverancier in Nederland die naast de standaard rechthoekige vormen, bijvoorbeeld ook een hartvorm of ronde afdruk op hout kan leveren. Ze hebben verschillende soorten hout, met of zonder whitewash. Ik koos voor twee afdrukken van 40×40 op steigerhout (zonder whitewash). Dit geeft volgens de website een robuuste uitstraling, waarbij de nerven en noesten zichtbaar zijn, maar de kwaliteit van de afdruk behouden blijft. En niets is minder waar.

Lees ook:  Leren fietsen + superleuke winactie
Helder met nerven en noesten

Het eerste dat mij opviel is hoe zwaar de afdrukken zijn. Logisch natuurlijk, want steigerhout is niet licht en de planken zijn vrij dik. Dit gewicht maakt voor ons niets uit, omdat ze aan schroeven in een muur op onze slaapkamer gehangen worden, maar als je dunne gipswandjes in huis hebt, weet ik niet of die dat gewicht kunnen dragen. Echter: staand op bijvoorbeeld het dressoir is ook hartstikke mooi!

Bovenstaande foto is een foto zonder flits, de foto hieronder is met flits. Dit heb ik expres gedaan, omdat ik jullie wilde laten zien hoe goed je de houtstructuur ziet. Inclusief noesten. Dit hoort erbij, Photogifts vermeld het zelfs duidelijk op hun site (noesten en nerven zijn zichtbaar) en toch moest ik even wennen. Olivia heeft immers twee ‘gaten’ in haar arm en voorhoofd en Quinn lijkt een moedervlekje op haar wang te hebben. Dit zijn allemaal noesten. De nerven echter (zoals goed zichtbaar hieronder op het mutsje van Quinn) vind ik juist erg mooi.

De kwaliteit van de print vind ik erg goed, de kleuren zijn netjes verdeeld, zonder vlekken en de foto’s zijn erg helder. Dit komt misschien omdat ik een vrij hoge resolutie aangeleverd heb, maar mag absoluut gezegd worden. Over de kwaliteit van de afdrukken niets dan lof dus. De noesten zijn voor mij ‘even wennen’, maar horen natuurlijk wel bij een afdruk op hout. Een klein minpuntje vind ik tot slot dat ik twee afdrukken van 40×40 besteld heb, maar die van Quinn rondom ongeveer 0,8 cm groter is. Als we ze straks ophangen moeten we ze dus een beetje naast elkaar centreren, zodat dit verschil niet te erg opvalt.

Lees ook:  Kadootje voor de baby + winactie

Mijnlevenalsmama |Foto's steigerhout

Winactie: jouw foto op hout

Het leukste van het typen van dit blogje is uiteindelijk dat ik ook iemand blij mag maken met een foto op hout! Je kunt kiezen uit een afdruk van 40×40 op vuren- of steigerhout met of zonder whitewash of een speciale vorm van berkenplex hout.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen en waar de foto dan komt te staan of hangen.
 • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Facebook en/of Bloglovin’ en dit bericht liked.

De winactie loopt t/m woensdag 14 januari, op 15 januari zal ik de winnaar via de Facebookpagina bekend maken. Heel veel succes!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

78 Antwoorden

 1. Marieke b

  Goedemorgen
  Wat een ontzettend leuk idee! En lijkt me goed gelukt of niet!
  Ik doe graag mee met de winactie
  Vooral nu er een broertje of zusje op komst is voor onze lucas☺️
  Hoe gaat het nu met jou? En je herstel?
  Liefs mriek

 2. Amanda

  morning!

  Ik zou heel graag willen winnen met een mooie foto van mijn zoontje Beau! We zijn pas vehuisd en we hebben nog een kale plek boven de tv. En toevallig wilde ik zoiets laten maken. Echt een gave winactie!

  Groetjes Amanda

 3. Grete Karina

  Wat een leuke winactie! Ik heb een prachtige foto van afgelopen zomer met mijn 2 kinderen op het strand, die zou ik graag op hout willen.
  Ik denk daar al een tijdje over, maar het is toch best prijzig, daarom is het er nog niet van gekomen.
  De foto zal in de huiskamer komen te hangen als ik win.
  Ik volg je op Bloglovin en like je op FB.
  Nu maar duimen….
  groeten,
  Grete Karina

 4. Maaike

  Oh wat leuk! Een mooie afdruk van een foto van mijn zoon van 9 maanden zou ik heel graag winnen voor op de slaapkamer. Ons bed is van whitewash steigerhout dus een foto in diezelfde stijl lijkt me heel erg mooi!

 5. melanie

  Jaaa ik doe heel graag mee!

  Ik zou hem hangen boven de eettafel in ons nieuwe huis waar we over 3 weken in trekken. We hebben nu een hele mooie canvas van Loghan toen hij 3 maanden was, van een shoot maar nu moet hij natuurlijk vervangen worden door een foto van Loghan en Liva samen!

 6. Roos

  Donderdag kom ik ze in reallife bewonderen! Ik doe, ondanks onze gipswanden, toch lekker mee ;). Ik heb namelijk een vakkenkast met nu een lege plek erop, want daar stond onze mini kerstboom. Past precies een mooie foto op hout!

 7. elisabeth

  wat een leuke actie, ik zou graag mijn kleinkinderen op zo’n exemplaar willen zien en dan hang ik die uiteraard in de woonkamer

 8. melissa

  Ik wil graag winnen omdat mijn man jarig is en we in de keuken nu een canvas doek hebben hangen met onze dochter erop. Niet zo’n mooie foto, snel uitgezocht voor zijn eerdere verjaardag en spijt van… nu hebben we 2 kids, dus hoe leuk zou het zijn om mijn man met een mooie foto te verrassen voor in de keuken 🙂 ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas) en fb (melissa.vanstipdonkmaas). gr. melissa

 9. jansyluvzu

  Ze zijn inderdaad erg mooi geworden,super leuk zo je meiden naast elkaar…wat een rijkdom hè 🙂 . Ik zou er graag eentje willen winnen voor mijn man. Hij is fotograaf en wil al heel lang een foto op hout laten afdrukken. Aangezien we eind februari alweer 10 jaar samen zijn lijkt me dit een super cadeau om een foto van onze dochter (met uiteraard één van zijn foto’s) af te drukken op hout als verassing! *fingerscrossed*

 10. Nicetobeout

  Leuk ik doe ook graag mee. Ik zou een van mijn mooie natuurfoto’s laten afdrukken. Past helemaal bij het materiaal! Hij komt dan zeker weten in de woonkamer te hangen boven onze steigerhouten schouw! Ps ik volgde je natuurlijk al via BL

 11. Joyce

  Mooi ik doe mee voor mijn schoonouders! Wij hebben hun laatst een fotoshoot cadeau gegeven en nu willen ze graag een foto op steigerhout hebben 🙂

 12. Irena

  Wauw wat een mooi resultaat op hout. Wij hebben nog een plekje vrij in slaapkamer voor een foto op hout van onze dochter op 09-12-2014.

 13. Mama's Jungle

  He wat gaaf, zo’n foto op hout. Enne.. het oog van de nieuwsgierig ik viel op een stukje uit de tekst; “..in de uitslaapkamer”. Mag ik vragen wat je daarmee bedoeld. Ik wil ook zo iets 😀 😀 hihi

  • Gwen

   Hahaha, dat was na de operatie, omdat Quinn met een keizersnede geboren is. Zal die zin even verduidelijken 😉 Een kamer om uit te slapen wil ik ook!

 14. Natasja

  Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn broertje en zijn vriendin.
  Na een lastige periode, hebben ze het zo goed gedaan met zijn tweeën en ze hebben met heel veel geluk aan hun kant een leuk huisje kunnen bemachtigen.
  Helaas is één muur nog leeg en kaal en daar zou een foto van hen beide op hout perfect staan.

 15. Manon

  Wat ontzettend leuk! Mooie foto’s van je dochters heb je gekozen om op te hangen, prachtig.
  Wij hebben boven de eettafel nog een saaie, witte muur, dus dit zou natuurlijk ontzettend leuk zijn.
  Ik doe graag mee!

 16. Anita H.

  Ik kan allerlei redenen bedenken waarom ik deze leuke prijs wil winnen en evenzovele doeleinden. Maar ik denk nu vooral aan een vriendin die zwanger is; perfect kraamcadeautje!

 17. Jessica

  Super leuk! Ik zou hem ophangen in mijn toekomstige kamer. Als ik binnenkort op kamers ga, zou dit er zeker komen te hangen als ik win!

 18. Linda

  Hoihoi,

  Via instagram zag ik je leuke winactie!! Toevallig heet onze dochter ook Olivia! Ik doe graag mee aan je winactie. Wij hebben nu aan de muur in de woonkamer nog een canvas hangen van Olivia met 13 weken (inmiddels is ze bijna 22 maanden) We zouden heel graag een nieuwe foto van haar daar willen hangen. En op hout lijkt me echt supergaaf!! Dus ik ga duimen voor mezelf!

  Leuke blog en instagram heb je hoor!

  Groetjes,

  Linda (& Olivia)

 19. Natasja van Meer

  Wat een mooi idee! Ik zou een afdruk laten maken van een foto van onze dochter en die als verrassing voor mijn man regelen. Hij is in twee maanden tijd eerst zijn moeder (55 jaar) en daarna zijn opa verloren. Hij geniet natuurlijk enorm van onze kleine meid, dus dit is een mooi cadeau voor hem in een moeilijke tijd.

 20. Sigrid

  Ik ga het gewoon proberen! Ik zou heel graag een mooie foto van onze Mason willen. Zijn zus Kensi pronkt ook al op canvas aan de muur, maar deze 4 weken oude kanjer hoort ook een mooi plekje te krijgen!

 21. Lindsey

  Wat een leuke actie en wat een mooie foto’s. Om trots op te zijn! Graag doe ik mee met de actie. Ik zou een mooie foto van mijn boefje ophangen in onze slaapkamer tegenover het bed. Kan ik altijd nog even spieken voor we gaan slapen :-).

  Groetjes
  Lindsey

 22. Cd

  Wauw super mooi! Had er in België nog niet van gehoord maar ik vind het prachtig! Mijn dochter is ondertussen al een jaar oud en ik zoek nog steeds een mooie manier om een foto van haar new born shoot in de woonkamer op te hangen. Zo’n foto op steigerhout zou hier heel mooi hangen! Groetjes

 23. Romy

  Mooie foto’s van je meiden! Lijkt me een prachtig cadeau om een mooie foto van ons zoontje aan mijn man te geven voor zijn 30e verjaardag binnenkort. Duimen duimen maar! !

 24. Francesca

  Wat is dat onzettend mooi zeg! Ik had het eigenlijk nog nooit gezien op hout. Ik zou graag willen winnen om zo de kale plek boven de bank in de woonkamer te versieren met een prachtig stuk hout met foto van onze zoon en dochter. Wij hebben veel hout in huis dus het zou echt prachtig staan, dat weet ik nu al!

 25. Whitney

  Prachtige foto’s! Het materiaal is even wennen maar erg mooi.
  Tuurlijk doe ik mee aan deze winactie.
  Ik ga dan voor een nog te maken foto, van de zwangerschapsshoot. Wellicht in een aparte vorm te krijgen, echt een eyecatcher voor aan de muur in de woonkamer. Een muur is nog helemaal leeg!

 26. Kristine

  Jaaaaaaa super gaaf!

  Hier zijn alle muren nog leeg, we wisten niet wat we wilde ophangen. Canvas vind ik beetje afgezaagd maar dit is heem mooi.
  Ik zou dan eentje doen in ene speciale vorm van mijn 1,5 jarige dochter, leuk!!!

  Groetjes,
  Kristine

 27. Sarah

  We hebben nog steeds geen mooie foto van onze kindjes Luuk (2,5) & Gijs (7 mnd) in de woonkamer hangen, dus dit zou erg leuk zijn!

 28. Eric

  Ik zou de prachtige foto van m’n hond, een Havanezer, laten afdrukken. Deze zou ik ophangen in de woonkamer van m’n “nieuwe” huisje
  zodat ik de schat altijd bij me heb.

 29. Elles

  Sinds we ons 3e kindje hebben gekregen hebben we geen leuke foto meer van ons nieuwe gezin! Hoog tijd dus om dit te doen, en deze een mooie plek te geven. Deze speciale foto zou nog mooier zijn als hij op steigerhout is afgedrukt! En dan komt ie in de woonkeuken, de plek waar we met ons gezin de meeste tijd samen doorbrengen.

 30. wendy

  Graag zou ik een mooie foto op hout winnen om deze aan mijn ouders te geven. (Foto van kleinzoon)
  mijn moeder is chronisch ziek en gebruikt haar spaarzame energie om op onze zoon te passen.
  Mijn vader ondersteund haar hierin zodat ze zolang kan doen wat haar gelukkig maakt.
  geld en cadeaus neemt ze liever niet aan,maar als ik iets moois kan winnen moet ze wel 🙂

 31. Nina

  Ik doe graag mee! Ik zou willen winnen voor mijn zus die afgelopen zomer oma is geworden van een heerlijke kleinzoon! Zijn afbeelding zou erop komen dan!

 32. Connie Flipse

  Ik wil heel graag een mooie foto van ons gezin, met hond erbij . Vooral nu de kids groter worden en we eigenlijk geen gezind foto’s meer maken. Hier moeten ze toch wel aan mee werken sls ik win

 33. Danielle

  Wauw wat leuheukkk!
  Ik doe heeel graag mee, deze zou de kale muur boven de bos mooi opvullen met een foto van onze 2 mannen er op natuurlijk ♡

 34. Odile

  Ik doe heel graag mee! Ik heb nog een kale grijze muur/ hoek waar Maxim zijn speelhoekje komt en daar zou een foto van zijn mooie (gave gezichtje :() erg mooi staan!

 35. Yvon

  Aan de witte muur hangt nu nog een kerststuk (kan nog net toch in januari), daar wilde ik straks graag een houten wandbord of een mooie foto, maar dit is nóg beter!! Een schitterende foto van mijn kinderen en huisdier op hout!!!

 36. willemijn

  Lieve mensen,

  Deze foto van mijn kleinkind zou bij de biologische oma van haar komen hangen omdat zij nooit het geluk heeft gehad om haar kinderen op te zien groeien en nu pas weer een beetje contact heeft met haar kind en haar kleinkind! Zo verdrietig eigenlijk en voor haar zou deze foto mogen zijn omdat zij al zoveel heeft gemist in haar leven!

 37. Emma

  Wat een te leuke prijs 🙂 Als ik zou winnen zou ik een foto laten afdrukken van mijn konijn. We zijn allemaal helemaal gek op haar en hij kan mooi boven haar hok in de huiskamer hangen. Ik zie het al helemaal voor me, haha!

 38. Nynke

  Het ziet er zo mooi uit. Ik heb nog een hele witte muur in de slaapkamer en een mooie vakantiefoto van 3 kindjes…dus ik weet het wel. Ik volg je op bloglovon en FB.

 39. Josien Hillebrands

  wil mijn grote liefde verassen met een prachtige foto van zijn kleine prinses! ♥

 40. Nancy

  Ik zou zo erg graag deze prijs willen winnen om een mooie foto van mijn lieve zoontje die ik jammer genoeg niet dagelijks ziet in de woonkamer te kunnen hebben. Zodat ik elke dag naar mijn zoontje kan kijken vooral in de momenten wanneer ik hem moet missen omdat hij weer bij zijn pleegouders is.

 41. Marian

  Net alles geschilderd, weer mooi wit. En boven de bank een plekje vrij voor een mooie foto van mijn grootste kleine schatje, of eentje van ons gezinnetje, denk er nog even over na…

 42. Renate

  Ik zou heel heel erg graag een mooie foto van onze drie jongens op steigerhout willen winnen , ik heb nu twee canvas foto’s van onze oudste zoon Rens 10 jaar oud hangen , hij was toen 2 jaar oud. Dus ik zou daarom heel erg blij worden , als ik mijn drie jongens op steigerhout in onze woonkamer heb hangen , het zou ook nog eens heel mooi passen bij ons interieur.

 43. Sanja

  Wauw! Wat een leuke fotootjes van je kids! En natuurlijk een super gave winactie! Ik zou simpelweg willen winnen omdat ik het mooi vind & nog niets in het groot van Luka in huis heb hangen. Dit lijkt me leuk voor in de woonkamer boven de bank. Ik volg je op op Facebook & Bloglovin’

 44. dientjuh jansen

  wat een super actie! ik wil heel graag een foto van de kids midden in de huiskamer boven de bank heerlijk heb ik ze toch heel de dag bij me !
  ik volg je op facebook en bloglovin dientjuh jansen en heb geliked!

 45. Suzanne Blom

  Ik zou een foto van mijn lieve zoon van 3,5 ophangen. Hij wil nooit op de foto en die hele enkele keer dat hij leuk op de foto staat, wil ik graag boven onze eettafel!

 46. Claudia

  Wat een leuke aktie! Ik zou ‘m op de overloop hangen. Daar hangt nog niets moois aan de muur.

 47. Elena

  Dit heb ik nog niet eerder gezien, wat leuk en origineel. Vooral omdat hout nu helemaal in opkomst is.
  Ik zou hem in de slaapkamer ophangen boven het bed. Dan kan ik altijd naar de mooie foto kijken voordat ik ga slapen en als ik wakker word.

 48. karin

  ik zou heel graag een mooie foto van mijn kinderen boven de eettafel ophangen

 49. marleen

  Zou graag een foto van mijn overleden dochter Lieke (ze heeft 7 uur geleefd) willen ophangen boven onze bank zodat we haar altijd kunnen zien.

 50. Maud

  Ik had een geweldige foto laten maken op vakantie van de kindjes samen maar die is helaas niet meer bruikbaar helemaal verkreukeld en nat geworden… Met hout kan dat natuurlijk niet gebeuren, maar misschien een 2e kans? Dan komt hij in de woonkamer te staan zodat iedereen hem MOET zien 🙂

 51. Christina

  Mijn dochtertje heeft drie weken terug make a wish gehad. Nu lijkt het mij wel heel gaaf om een foto te winnen die op deze dag is gemaakt. Blijvende herinnering.

 52. Jackie

  Ik zou mijn 3 mooiste dierbaarste knullen graag boven de bak hangen geweldig lijkt me dat .. Als pronkstuk

 53. Anita te Gussinklo

  Super leuk zo’n foto op hout. Je hebt mooie foto’s ervoor gekozen.
  Ik zou graag een foto van ons gezin op hout willen en deze dan in de woonkamer willen.
  Ik volg je op Facebook.

 54. egni

  Een mooie foto op hout van mijn nichtje hang ik graag boven mijn bed
  want dan beleef ik veel slaappret!

 55. Jose

  Die steigerhouten foto’s zijn zooo mooi en sfeervol! Wij zouden er heel graag één willen hangen aan de muur, schuin boven de piano waar lelijke plekken in de muur zetten en zo daar het mooiste stukje muur van te maken!

 56. sandra cornelia

  Prachtig voor boven onze nieuwe boxspring ♡ we hebben een paar weken geleden een hele leuke fotoshoot gedaan met ons zoontje, en dit zijn hele mooie foto’s geworden. Zou echt super gaaf zijn om er één op hout te hebben.

 57. k de graaf

  Zou graag een mooie foto van mijn dochters willen boven de open haard het hart van het huis

 58. Paulien

  Wat n super leuke foto’s! Ik wil er ook wel 1 winnen van mijn kleine meid 🙂

 59. Francis Blom

  Super leuk! Ik zou het fantastisch vinden om een foto van mijn dochtertje op te mogen hangen. Ze is nu 4 maanden en heb net een shoot met haar gehad. Heb de foto hiervoor en de plek hiervoor (boven de bank)

 60. __mamavansem

  wat en leuke actie! doe graag mee, ben gek op steigerhout en zou graag een foto van mijn zoontje op steigerhout willen hebben,
  deze zou dan in de huiskamer komen te hangen!
  duimen dus!!

 61. Sonja Hubregtse

  Ik heb mijn zoontjes (nu 3 jaar en 6 jaar) allebei op de foto gezet toen ze 1 jaar waren in de ballenbak. Nu heb ik ze “samen” in de ballenbak gezet door middel van Photoshop. Ik vind het resultaat erg leuk. De foto hebben we op de overloop gehangen, want we vonden de fotolijst niet zo bij onze kamermeubelen passen. Zonde vind ik…voor de foto. Nu is steigerhout dus wel super gaaf voor in de kamer. Ik zou deze dus graag willen winnen…

 62. Michelle

  Wauwie super mooi geworden de foto’s van jullie meiden. Het lijkt me super om zown mooi pronk stuk aan de muur in de kamer te hebben van ons meisje.

 63. Malon

  Net onze grote kast in de woonkamer weg gehaald en nu precies ruimte voor deze mooie houten doeken. Ik zou supergraag mooie foto’s van onze dochters in de woonkamer willen hebben. Als ze dan ’s avonds lekker liggen te slapen en ik kan genieten van m’n welverdiende kopje koffie na een dag samen met die twee, kan ik toch nog even naar ze kijken en me bedenken hoe blij ik met ze ben.

 64. Adriana Vissering

  Geweldige prijs!!! Ik doe gráág mee! Zou graag een grote foto van onze pleegkinderen met hun échte ouders afdrukken en dan op hun kamer hangen of misschien zelfs in de gang of woonkamer… Dat laat ik ze zelf kiezen… Zou het een fijn idee vinden als de ouders ook een dagelijks plekje in hun leven krijgen…

 65. thea hoek

  Ik heb een prachtige foto van mijn man en ons kleine mannetje die gemaakt is tijdens onze rondreis langs de Westkust van Amerika. Deze zou prachtig staan boven de open haard. Ik kan er dan elke dag van genieten als ik op de bank zit.

 66. e.h. van horck

  Ik zou dolgraag een hele mooie foto van onze vorig jaar overleden labrador aan de muur willen hebben. We missen hem enorm als gezin en zo blijft hij toch een beetje bij ons.

 67. Karin

  Wat leuk! Mijn man wil graag foto van ons gezinnetje aan de muur.
  Het een foto op hout zou precies bij ons huis passen.
  Doe graag mee en like je direct op Facebook! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.