Bath Time #27

geplaatst in: Ontspanning | 6

Ergens in de eerste week die ik alleen met de meiden doorbracht na Joost zijn vrije 2 weken na de bevalling, besloot ik de uitdaging aan te gaan en de meiden samen in bad te doen. Olivia is momenteel niet zo gek op badderen. Op douchen ook niet trouwens. Het is vast een fase. Ze wil namelijk wel graag, tot het water stroomt of het badje klaarstaat, dan is het “Ga je lekker in bad?” “Nee, of niet bad.” Dus.

Afijn, ik vulde het badje voor Olivia, pakte het aankleedkussen en alle benodigdheden voor het afdrogen en aankleden voor de meiden in de badkamer en haalde Quinn uit de box beneden. Tijd om haar uit te kleden en onder te dompelen naast haar grote zus. De grote zus die liefdevol haar buik waste met een washandje. Superschattig! De missie was geslaagd, beide meiden waren weer schoon en, voor herhaling vatbaar voor deze mama, samen badderen.

Mijnlevenalsmama | Bath Time #27

6 Antwoorden

 1. X

  Schattige foto, maar misschien gekke vraag hoor, maar hoe hou je ze tevreden na het badderen? Wie kleed je als eerste aan. Dat weerhoud mij van zo’n gezamelijk badje. Verder complimenten voor je blog en postitieve manier van opvoeden!

  • Gwen

   Geen gekke vraag hoor 😉 Ik heb het geluk dat Olivia gewoon in de badkamer blijft als de deur dicht zit. Ik houd dus tijdens het badderen Quinn vast, haal haar er daarna uit en droog haar af terwijl ze op het voedingskussen op de grond vd badkamer ligt. Dan zit Olivia nog in badje. Vervolgens kleed in Quinn in een luier en romper, haal Olivia eruit en droog haar af en help haar met aan kleden, daarna kleed ik Quinn verder aan en kam Olivia’s haren etc. Allemaal op de badkamervloer met de deur dit (dus lekker warm nog door het stoom). Als ik met Quinn douche leg ik haar onder een handdoek op het voedingskussen en droog dan eerst mezelf af, kam door mijn haar en kleren aan en Quinn ligt lekker te kijken. Als ik Olivia douche ga ik er eerst uit en doe mezelf en haal dan haar eruit. Lukt jou vast ook! En dankjewel voor het lieve compliment 😀

 2. Whitney

  Super lief! ik vroeg het me inderdaad ook af. Doe nu ook eerst mezelf en dan Elvy. Die wilt er nooit uit, moet altijd doen alsof het water op is.

  • Gwen

   Hahaha! Olivia vindt het badje momenteel niet zo, maar: zittend op de grond in de douche vermaakt ze zich prima gelukkig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.