Yankee Candle geurkaarsen + winactie

geplaatst in: Huishouden, Samenwerkingen | 10

Ik ben dol op de winter. Niet vanwege de kou, maar wel vanwege bijvoorbeeld de leukere combinaties kleding die je aan kunt trekken (ik houd van laagjes) en de kaarsjes die ik elke middag aan steek zodra het begint te schemeren. Vaak met een fijne waxmelt of geurkaars. Van Yankee Candle bijvoorbeeld.

Van kaneel naar fris en zoet

Voor mijn zwangerschap van Quinn was ik dol op geuren met kaneel erin, inmiddels heb ik het liever iets frisser of juist erg zoet en zijn aardbei en vanille mijn favoriet. Soms tot ergernis van manlief, die mijn geurcombinaties niet altijd even goed kan waarderen. Mijn laatste bestelling bij de Yankee Candle Store waardeerde hij gelukkig wel. Olivia ook trouwens, want elke middag als ik de kaarsjes aan ga steken, pakt ze de waxtarts uit het bakje met waxinelichtjes en zegt dat ze lekker ruiken.

Mijnlevenalsmama | Yankee CandlesVerschillende geuren en gebruikstips

Ik kocht twee kleine kaarsen: Strawberry en Paradise Spice. Die laatste is een kruidige mix met onder andere vanille, kaneel en banaan en heb ik al eerder gehad. Ik durf bijna te zeggen dat dit mijn lievelingsgeur is. Fris en warm tegelijk. Strawberry spreek voor zich: heerlijk zoet! Daarnaast probeerde ik voor het eerst de zogenoemde ‘voltive sampler’ in twee varianten. Zo’n sampler heeft een kortere brandtijd dan een kleine kaars, maar je doet er langer mee dan met een waxtart. Ideaal om uit te proberen of je een geur geschikt genoeg vindt om in een kaarsen-variant aan te schaffen. Yankee Candles zijn namelijk niet goedkoop. Een kleine geurkaars kost bijvoorbeeld 15,- en de grote 25 tot 30 euro. Ik kocht Pink Sands, die mij eerlijk gezegd wat tegenviel (bloemiger dan ik had verwacht) en Vanilla Lime, erg lekker! Tot slot koos ik voor 2 waxtarts: Waikiki Melon (zoetig) en Vanilla Chai, een kruidige warme geur. Allebei lekkere geuren.

Lees ook:  Kaarsjes en lekkere geuren

Ik houd ervan om af te wisselen. Om op een vrije dag ’s ochtends bijvoorbeeld te beginnen met een frisse geur en ’s middags een warmere geur te branden. Wist je dat je gesmolten waxmelts heel gemakkelijk uit je brander kunt krijgen door er kort een kaarsje onder aan te steken (zo kort dat de wax nog niet smelt) en dan met een lepeltje de wax los kunt wippen? Tja en voor de geurkaarsen geldt natuurlijk dat je ze uit kunt blazen en een andere aan kunt steken. Let er hierbij met Yankee Candles wel op dat ze minimaal 2 uur gebrand hebben en het bovenste oppervlak helemaal vloeibaar is. Hiermee voorkom je van die nare ‘gaten’ in je geurkaars, waardoor er onnodig veel kaars aan de zijkant blijft zitten en je je geurkaars niet helemaal op kunt branden.

Winactie: geurstokjes voor in huis

Ben je net als ik dol op lekkere geuren in huis, dan heb ik iets leuks voor je! In samenwerking met de Yankee Candle Store mag ik een setje geurstokjes van Pure Radiance (een nieuwe lijn van Yankee) ter waarde van 30,- weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder een reactie achter met daarin een leuke slogan voor My Store (waaronder de Yankee Candle Store valt).
 • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Facebook en/of Bloglovin’ en dit bericht liked.

De winactie loopt t/m woensdag 25 februari, op 26 februari zal ik de winnaar via de Facebookpagina bekend maken. De winnende slagzin wordt trouwens ook op de Facebookpagina van My Store gepubliceerd. Heel veel succes!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

10 Responses

 1. Janske

  Wat een leuke actie! Deze kaarsen staan al lang op mijn verlanglijstje…ze doen me denken aan de zomers dat ik in Amerika woonde en ik in de Yankee Candle winkels stond te snuiven aan alle heerlijk ruikende kaarsen… *memories*

  “My Store, Create New Memories”
  “My Store, That’s What Home Smells Like”
  “My Store, Smell The Happiness”

 2. Joek

  “My Store, my beloved candle…” <3
  "My Store, smells like home…"
  "My Store, the scent of joy…"
  Ik heb alle stappen gevolgd om mee te doen aan de winactie (Facebook+Bloglovin). Ik ben dol op Yankee Candle, dus fingers crossed! Heb nog nooit de geurstokjes of de Pure Radiance lijn geprobeerd, dus ben alvast erg benieuwd.

 3. Cheyenne

  Leuke actie. Ik hou van Yankee Candle en dan vooral de tarts vind ik erg fijn. Heerlijke geuren hebben ze. Ik ben benieuwd naar de geur stokjes. Klinkt goed.
  My store, candles, bodycare and more .

  Ik volg je op facebook en bloglovin + bericht geliked onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

  • Gwen

   Hai Cheyenne, je hebt gewonnen – ik heb het zojuist op Facebook gezet. Mail je mij even je adresgegevens? Dan kan ik die door zetten naar dat bedrijf om de geurstokjes jouw kant op te sturen. Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.