Drie jaar getrouwd

geplaatst in: Relatie | 10

Vandaag zijn Joost en ik drie jaar getrouwd, ons leren huwelijk zoals ‘ze’ dat zeggen. Drie jaar alweer! Bizar hoe snel de tijd gegaan is, het lijkt allemaal nog gisteren.

Zoals hier al eens te lezen was, hebben wij het heel klein gehouden. Met z’n tweeën, nadat we ons geregistreerd partnerschap anderhalf jaar eerder al met een lunch met onze familie erbij gevierd hadden. Stiekem waren we al met z’n drieën toen we trouwden trouwens, want ik was toen ongeveer twee maanden zwanger van Olivia.

Mijnlevenalsmama | Trouwakte tekenen

En nu, nu zijn we alweer met z’n vieren. Nog even gelukkig als toen. Gelukkiger misschien zelfs wel. Ons huis, dat vlak na de bruiloft werd opgeleverd, onze kindjes, elkaar. Ik kan me niets fijners wensen! Lieve schat, in voor- en tegenspoed, met gelukkig in ons geval veel meer voor- dan tegenspoed, nog steeds zo blij met jou! Op naar de volgende drie (en nog veel meer) jaar!

10 Antwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.