Gevoelige kinderhuidjes + mini-winactie

geplaatst in: Gezondheid, Samenwerkingen | 23

Sinds we Olivia’s huid met zo min mogelijk verzorgingsproducten verzorgen, gaat het supergoed. Zo heeft ze geen droge huid meer, alleen soms droge plekjes. Vooral als het koud is buiten, maar dan heb ik daar zelf ook last van. Voor Quinn geldt hetzelfde: we gebruiken zo min mogelijk en wat we gebruiken zijn natuurlijke producten.

Natuurlijk en biologisch

Tot voor kort stonden er vooral verpakkingen van Weleda op onze commode en op Olivia’s plankje, inmiddels staat Earth Mama Angel Baby hiernaast te ‘shinen’. Ik mocht een aantal producten van hen testen en ben verrast!

Mijnlevenalsmama | Earth Mama Angel Baby

Mijnlevenalsmama | Earth Mama Angel Baby

De naam zegt het eigenlijk al: Earth Mama Angel Baby bevat alleen natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens biologisch zijn, dus je weet zeker dat je geen troep op je kindje smeert. Of op je zelf, want ze hebben naast babyverzorging ook verschillende producten voor tijdens de zwangerschap, na de bevalling en bijvoorbeeld ook borstvoedingsthee.

Uitgebreid getest

Ik ontving Shampoo & Body Wash, Lavender Bodylotion en de billenbalsem ter review en heb alle drie de producten uitvoerig op onze meisjes getest. Over de billenbalsem waren Joost en ik het na 2 dagen gebruiken roerend eens: een geweldig product, zeker een blijver! Het smeert fijn, je hoeft maar een dun laagje aan te brengen en het ruikt heerlijk. Ik herkende direct de kruidige geur van tea tree olie, waarmee ik zelf reinigingsproducten van Kruidvat heb. Echt een fijne balsem en er zijn geen rode billetjes te bespeuren. Een goed teken!

Ook de bodylotion met lavendelgeur is ontzettend lekker. De eerste keer dat ik Quinn daarmee in smeerde voor het slapen gaan, sliep ze door. Ik dacht dus dat het door de lavendel kwam, maar ook zonder een smeersessie sliep ze door, dus helaas: geen garantie tot doorslapen. Wel een lekker geurend kindje. Een nadeel? De verpakking. Het pompje geeft echt een minimale hoeveelheid bodylotion per keer, dus je moet vaak pompen om lekker te kunnen smeren. Ik houd niet van dikke lagen crème, maar wil wel een ‘klodder’ tussen mijn handpalmen kunnen wrijven om vervolgens mijn kindje in te kunnen smeren. Dat kan met dit pompje niet, ik heb liever een ‘spuitfles’.

Lees ook:  Dol op dierenprintjes!

Tot slot de shampoo en bodywash. Deze ruikt ook erg lekker. Naar vanille en sinaasappel. Nog lekkerder dan de lavendel vind ik. Het is een mousse, die je gemakkelijk over het lichaam kunt verdelen. Op de verpakking staat dat het ondanks dat het een babyproduct is, kan prikken in de ogen. Ik heb het uitgeprobeerd op mijn eigen gezicht en inderdaad, het prikt. Voor Quinn is het dus prima te gebruiken, die zepen wij in. Olivia wil echter alles zelf doen, dus dan is een prikkende douchemousse niet erg handig.

Winactie: giftset met 4 verzorgingsproducten voor je kindje

Nieuwsgierig geworden naar Earth Mama Angel Baby? Ik mag een giftsetje met daarin Shampoo & Bodywash, Vanille Bodylotion, billenbalsem en massageolie weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Like mijn blog op Facebook
 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen.

De winactie loopt t/m woensdag 11 maart, de winnaar ontvangt een persoonlijk bericht van mij per e-mail.

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

23 Antwoorden

 1. Kelly B.

  Met Mees zijn eczeem en droge huidje ideaal! Dus wij doen mee!☺️

 2. Jet

  Mijn dochterje van 9 maanden heeft ook heel gemakkelijk een droge huid. Dus ik zou deze productjes zeker eens op haar willen testen!

 3. Janske

  Ohhh, wat klinken deze producten heerlijk…vooral die billenbalsem lijkt me erg fijn…zeker nu ik de eerste tandjes aan voel komen 🙂 Ik waag een gokje 🙂 Fingers crossed …

  wel gek dat het prikt in de oogjes…gelukkig doet mijn moppie dat nog niet zelf…dus hier nog geen probleem 😉

 4. Maaike

  Ik zou graag dit willen winnen! De geur klinkt gin en ik zoek nog een goede billencreme en deze klinkt erg fijn!

 5. Karin

  Jill heeft ook een zeer gevoelig huidje. Ik ben nog zoekende wat goed bij haar past, dus deze producten testen zou super fijn zijn!

 6. Anja

  Voor Stan ben ik al 2 en half jaar opzoek naar een fijn product voor zijn droge huid. Lotte (net 1) heeft met vlagen een droog huidje. Dit merk kon ik nog niet, daarom zou ik het graag proberen.

 7. Jan

  Ons lief dochtertje optimaal verzorgen met biologische producten.

 8. Maria

  Het ruikt naar vanille en sinaasappel en dat vind ik heerlijk. Ik heb gelezen dat vanille een comfortgeur is waarbij iemand zich geborgen voelt en veilig en dat het ook wel doet denken aan moedermelk!

 9. Ilsiee Prins

  Heej wat een leuke actie.. Ik ben erg benieuwd naar dit product, wel eens van gehoord maar nog nooit geprobeerd… Mijn kleine man kan niet tegen zomaar alle producten, best wel eens lastig dus als je een keer wat anders wilt proberen.. Dit klinkt in ieder geval goed, en maak graag een kans. FIjn weekend groetjes ilsiee

 10. Marieke b

  Zou dit graag voor Lucas willen proberen ivm zijn exceem raden ze het aan van niet maar moeder gevoel zegt wel eens te willen proberen ook voor zijn haar broertje of zusje in mei☺️

 11. Josien

  Voor mezelf ga ik voor 100%natuurlijk, voor mijn kleine prinses ga ik voor 200% natuurlijk! Ik ga duimen!

 12. Sieneke

  Een heerlijk cadeau voor mijn dochter en haar kleine beauty!

 13. Marian

  Leuk om weer iets nieuws te proberen, zaker als ’t helpt tegen een droog huidje!

 14. Bodil

  Onze Evi heeft met haar 2,5 week oud nog een droog, vervellend huidje. En mama vindt het wel heel leuk om haar in badje te doen! Lekker kunnen smeren en pamperen lijkt me heerlijk!

 15. Eeke

  Dit klinkt echt super. Ik zou het graag willen proberen voor het droge huidje van mijn dochtertje van 8 maanden.

 16. Inge

  Ik verwen mijn zus en haar dochter graag met een Earth Mama Angel Baby giftset.
  Daarmee worden zij echt in het zonnetje gezet
  en beleven zij veel verwenpret!

 17. karin

  Leuk! Ik gebruik nu vooral weleda voor mijn (net) 1 jarige, ben dus wel van de natuurlijie producten! Lijkt me leuk iets nieuws proberen, ook met het oog op de aankomende baby (aug uitgerekend) 🙂

 18. melissa

  Wat een heerlijk setje. Ik ben heel benieuwd of het werkt tegen het droge huidje en gevoelige huidje van mijn kids. fb: melissa.vanstipdonkmaas

 19. Sabine Drent

  Mijn dochter Mara was ontzettend gevoelig en ik kon niet alle producten gebruiken bij haar. Nog steeds reageert ze op bepaalde verzorgingsproducten met een rode huid. Ons tweede wondertje is onderweg en we hebben besloten deze keer voor natuurlijk producten te kiezen. We zijn nog niet helemaal thuis in dit “wereldje” en het zou en een ontzettend leuke kennismaking zijn met dit product. Daarom zou ik dus graag willen winnen 😉

 20. SophiaG

  Mijn kleine meid heeft een gevoelige huid, heeft snel een droge huid en pukkeltjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.