Nieuwe kleding voor mezelf

geplaatst in: Persoonlijk, Samenwerkingen | 2

Hoewel ik op de goede weg ben, heb ik nog lang mijn pre-zwangerschapsgewicht niet bereikt. Ik let weer goed op wat ik (niet) eet en ik sport twee tot drie keer per week. Mijn einddoel? Op Quinns eerste verjaardag weer hetzelfde wegen als voor de zwangerschap. Dat moet lukken met nog bijna 8 maanden te gaan. Maar, tot die tijd wil ik er natuurlijk ook gewoon leuk bij lopen!

Naast leggings ook broeken

De eerste twee, drie maanden na de bevalling droeg ik alleen maar leggings (en jogging- en pyjamabroeken). Geen enkele jeans paste en het boord drukte daarnaast ook nog op het litteken van mijn keizersnede. Maar ja, dan ben je op een gegeven moment herstelt, ga je weer vaker de deur uit en komt werk en ‘het normale leven’ weer in zicht. Tijd voor iets anders dan alleen leggings.

Mijnlevenalsmama | Weer in jeansHet heeft me een week of twee gekost, voor ik toe durfde te geven aan een maatje (of twee) groter. Ergens wist ik dat ik na de zwangerschap van Olivia ook niet direct mooi in mijn eigen jeans paste, maar ik ben een vrouw: accepteren dat je een grotere maat nodig hebt heeft gewoon tijd nodig. Punt.

Shoppen, shoppen, shoppen

Dat ik gek ben op online shoppen, las je hier al. Zowel voor mezelf als voor de kindjes. Zelfs onze boodschappen en de luiers, billendoekjes en andere verzorgingsproducten bestel ik online. Maar goed, vorige maand was het tijd om mezelf even te verwennen.

Twee nieuwe skinny spijkerbroeken (die draag ik het liefst), een paar basic hemdjes, een vestje en een geruite blouse. En ach, ik kon het niet laten de kindjes ook nog even van iets nieuws te voorzien. Quinn had bijvoorbeeld nog rompers met korte mouwen in de volgende maat nodig en omdat Olivia sinds kort gek is op jurkjes, heb ik er daar ‘stiekem’ ook nog twee van gekocht. De rest van mijn ‘kledingbudget’ houd ik nog even in mijn zak, in de hoop snel weer in een maatje minder te passen.

Lees ook:  Natuurlijke verzorgingsproducten

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

2 Responses

  1. Miranda

    Ik vind dat je er goed uitziet! Maar kan me voorstellen dat het moeilijk te accepteren is… Een (tijdelijk) maatje meer. Ik weet zeker dat je je doel gaat halen, ben nu al benieuwd naar je outfit op de eerste verjaardag van Qinn!:)

    • Gwen

      Oh ik hoop het echt zo erg, soms heb ik er een hard hoofd in haha. Ik sport me kapot en verlies amper iets 🙁 Maar .. ik heb nog 8 maanden, MOET lukken idd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.