Grappige zoektermen #2

geplaatst in: Ontspanning | 6

Een hele tijd geleden deelde ik een blogje met de meest hilarische zoektermen waarmee men op mijn blog terecht is gekomen. Dat blogje kun je hier lezen. Laatst zaten Joost en ik weer eens in het dashboard van mijn blog door de zoektermen te snuffelen en vandaag deel ik weer een selectie met jullie, inclusief ons commentaar erbij.

Veel gevonden op ‘niche na keizersnede’

Kort voor ik zwanger bleek van Quinn schreef ik over de second opinion die ik had gehad. Over de niche in mijn baarmoeder, na de keizersnede. Gelukkig bleek het bij mij slechts een kleine holte te zijn, die wellicht twee keer tot een verkeerde innesteling geleid heeft, maar dat zullen we nooit weten. Ik werd zwanger, voldroeg mijn zwangerschap en een gezond meisje werd geboren. Met niche.

Mijn blog wordt onder heel veel verschillende zoekwoorden die met een ‘niche in de baarmoeder’ of ‘niche na keizersnede’ samenhangen, gevonden. Dat vind ik fijn, ik hoop namelijk met mijn positieve verhaal, ondanks een kleine niche, andere vrouwen hoop te kunnen geven. Het kan gewoon, zwanger worden met een niche!

De acht die ik eruit vind springen
 • ‘Vervelen tijdens je zwangerschapsverlof’

Hier kan ik me dus echt niets bij voorstellen. Ditmaal had ik natuurlijk sowieso Olivia die voor veel vermaak zorgde elke dag, maar ook toen ik zwanger was van haar heb ik me geen moment verveeld. Weer toe aan werken na 4 maanden thuis? Nee, ik niet.

 • ‘Wat te doen op je 35e verjaardag?’

Tja, dan ben je op mijn blog echt aan het verkeerde adres. Ik ben dit jaar dertig geworden, Joost is slechts één jaartje ouder. Onze 35e verjaardag laat dus (gelukkig) nog even op zich wachten.

 • ‘Baby anderhalf zich achterover laten vallen’

Hoewel Olivia best wel goed is in peuterpuberen, ben ik blij dat ze dit niet doet. Waar ze wel heel goed in is, is zich soms voorover te laten vallen. Niet plat op haar gezicht, terwijl ze een seconde daarvoor nog rechtop stond gelukkig, ze doet het vannuit een hurkpositie op haar knieen. Onder begeleiding van luid gehuil en veel ‘nee’, dat dan weer wel.

 • ‘Naakte vrouwen bevallen’

Wat zal ik hier eens over zeggen? Manlief en ik hebben in ieder geval even hard gelachen om hoe bevallen eruit zou zijn met kleding aan. Overigens heb ik natuurlijk twee keizersnedes gehad en theoretisch gezien zou dit met onderkleding aan kunnen, maar omdat ze de incisie vlakbij je bikinilijn maken, beval je zelfs met een keizersnede in je nakie.

 • ‘Centerparcs bungalowrace’

Joost en ik vroegen ons af hoe dit eruit ziet. Een soort stoelendans met bungalowhuisjes? Ik denk dat het woord Centerparcs misschien 2x genoemd is op mijn blog, dus degene die hierop zocht, kwam bedrogen uit. Overigens gaan wij deze zomer lekker naar Centerparcs met z’n viertjes, maar die race, die laten we achterwege.

 • ‘Totaal uitgeblust als mama’

Welkom bij de club! Het is vermoeiend, absoluut. Maar, je krijgt er zoveel voor terug hè? Overigens voel ik me totaal niet uitgeblust, moe dat wel. De ene dag meer dan de andere. En wederom verbaas ik me erover hoe goed ik eigenlijk functioneer op zeer weinig slaap. Vannacht bijvoorbeeld heb ik de 3 uur slaap niet eens gehaald.

Lees ook:  Je kerstdiner voorproeven tijdens Allerhande Kerstfestival

We gingen veel te laat naar boven (rond 23 uur, dat is te laat op een doordeweekse dag), tijdens het tandenpoetsen werd Quinn wakker, dus die nam ik naast me in bed voor een slokje melk. Boertje. Huilen. Nog meer drinken, boertje, huilen, troosten. In mijn armen slapen. Kwart voor één: Olivia wakker. Krijsen. Overstuur. Troosten, water drinken, knuffelen, weer in bed. Halfuur later: zelfde riedeltje. Ondertussen Quinn weer wakker, weer even knuffelen, toch maar in haar eigen bed proberen (dat sprongetje waar ik laatst over schreef …). Kwart over 2: ik naar het toilet, daarna eindelijk in bed, doodmoe. Maar nee toch? Is dat weer Olivia? Ja, weer Olivia. En daardoor ook Quinn weer, zucht. Olivia troosten, Quinn maar weer mee naar onze kamer. In mijn armen in slaap vallen, toch nog wat drinken, ik dut weg. En dan! Olivia weer krijsen. Geen idee waarom, maar ze lijkt klaarwakker en wil vooral niet slapen zegt ze.

Joost offert zich op, het is inmiddels bijna half 4 en ik heb nog niet echt geslapen. Man kruipt bij peuter in bed, ik slaap met baby in ons bed. Tot de wekker gaat om kwart over zes. Goedemorgen!

 • ‘Dwangmatig de was uitkloppen’

Ik geef toe dat ik heel veel dingen best wel dwangmatig kan doen. En graag op mijn manier doe, maar de was, die kan ik steeds beter loslaten. Zo vouwt mijn schoonmoeder de was wel eens als ze hier is op mijn ‘sportdinsdagochtend’ en … Dat vind ik prima! Ik laat de T-shirts ‘anders’ opgevouwen en leg ze gewoon in de kast. Inmiddels weet ik dat ze binnen een week weer in de wasmand liggen, dus maakt het niets uit als het anders opgevouwen is dan anders. Ik boek vooruitgang! En dwangmatig de was uitkloppen? Niet perse. Wel klop ik elk kledingstuk uit voor ik het ophang, dat scheelt strijkwerk.

 • ‘Frivool leven en studeren huishouden doen’

Ergens in een ver verleden studeerde ik. Studeerden wij. En we hadden een frivool leven. Nog steeds eigenlijk! Het huishouden? Dat deden we er een beetje bij. Gewoon, zoals het een jong, studerend stel betaamt. Echter, als je op deze zoekterm zoekt en op mijn blog terecht komt, dan schrik je je vast te pletter. Een burgerlijk gezin met 2 kindjes en een parttime werkende mama, het klinkt niet echt spannend en leuk. Maar dat is het wel, ontzettend leuk zelfs. Elke dag weer!

Lees ook:  Bath Time #20

6 Responses

 1. Tamara

  Hahahaha wat een grappige zoektermen! Bij mij zoeken ze altijd op zwanger en kiespijn! Ook zo leuk! Haha

  • Gwen

   Zwanger en kiespijn haha. Heb je daar ook echt last van of nooit iets over geschreven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.