Tag: Liever niet

geplaatst in: Persoonlijk | 10

Tijd voor weer eens een tag, mijn eigen dit keer. Het idee is ontstaan door Olivia, die zegt best vaak random dingen. Springt in een gesprek van de hak op de tak, of heeft het opeens over iets dat we een week geleden gedaan hebben. Het duurt soms dus even voordat Joost en ik begrijpen waar ze het over heeft. Ik bedacht me tijdens een wandeling met de meiden laatst dat ik van best veel random dingen iets vind. Dat ik veel dingen gewoon liever niet heb. Het idee van de tag was geboren, want een online zoektocht naar een dergelijke tag leverde niets op.

Mijnlevenalsmama | Op de rol kijken
Wc-papier, zo hoort het: op de rol kijken. Niet erin. Vind ik 😉

Het is een tag met 25 willekeurige gekozen woorden die vast en zeker iets in je oproepen. De naam van de tag zegt het al: liever niet. Fietsen vind ik bijvoorbeeld heerlijk, maar niet in de regen. Vandaar dus niet ‘Heerlijk’ achter fietsen, maar ‘In de regen’. Lees je mee?

 1. Fietsen – In de regen
 2. Wc-papier – Waarbij je in de rol kijkt  (of wc-papier dat op is, nog erger natuurlijk)
 3. Koffie – Zonder melk
 4. Bananen – Die nog maar net geel zijn geworden
 5. Toilet – Bij een tankstation
 6. Kaugom – In je haren
 7. Vogels – Die op je poepen
 8. Regen – Op vakantie
 9. Tandenpoetsen – Als je moe bent
 10. Alcohol – Zonder iets te knabbelen
 11. Losse veters – Tijdens het sporten
 12. Honden – In mijn huis
 13. Vuilniszakken – Die scheuren
 14. Zand – Dat zo heet is dat je je voeten brandt
 15. Stofzuigen – Als je dat een dag eerder nog gedaan hebt
 16. Broodjes – Van de bakker die keihard zijn
 17. Rijst – Die overkookt
 18. Voeten – Zonder gelakte teennagels
 19. Televisieseries – Die aan het eind van hun seizoen zijn (of nog erger: afgelopen zijn)
 20. Planten – Die je bij moet houden
 21. Schoon beddengoed – Waar een baby op spuugt
 22. Douchen – Met weinig druk op de kraan, zo’n ‘pisstraaltje’ dus
 23. Pizza – Als je eigenlijk trek hebt in patat
 24. Supermarkten – Waarbij de openingstijden per dag verschillen
 25. Uit eten – In een heel rumoerige zaak
Lees ook:  Tag: Boyfriend

Ik vond het erg leuk om eerst een rits random woorden te bedenken en er daarna mijn liever niet associatie bij te geven en ben ook erg nieuwsgierig naar jouw liever niet associaties. Vermeld je mijn blog even als je de tag overneemt? Op mijn beurt tag ik graag Joyce, Odile en de meiden van Little Wonder World, ik ben benieuwd!

10 Responses

 1. Roos

  Haha wat leuk bedacht! Ik word ook naar van ‘kale’ teennagels, maar ik heb sowieso een hekel aan voeten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.