Bath Time #31

geplaatst in: Ontspanning | 7

Hoewel douchen ook nog steeds erg fijn is met onze kleinste meid, is ze ook gek op badderen. Echter, die twee samen in het babybadje begon krap te worden. En daarnaast irriteerde het badje me steeds meer, zo in de hoek van de badkamer. Tijd voor grof geschut. We kochten een Bibabad. Een inklapbaar bad ter grote van je douchecabine. Ik vind het persoonlijk erg veel geld voor een uitklapbaar frame met een plastic badzak erin, maar goed: de meiden genieten ervan en kunnen lekker rondspartelen. Hoewel we Quinn voorlopig nog ‘vastzetten’ in een badring, zodat ze heerlijk met haar zusje of de speelgoedjes kan spelen.

Mijnlevenalsmama | Bath Time #31

7 Antwoorden

  • Gwen

   Ja het is echt een duur ding, maar ik vind hem het wel waard. Hangt aan de muur, dus kost geen ruimte en ze kunnen er beide languit in liggen.

 1. José

  Dus dat bibabad is wel fijn? Ik twijfel enorm of wij er op een gegeven moment ook een aan moeten schaffen.. Het is inderdaad onwijs veel geld voor zo’n ding.

  • Gwen

   Ja ik ben fan! We gebruiken hem niet mega vaak, want ze douchen ook, maar als ze er dan in zitten samen (gemiddeld eens in de week), en languit kunnen liggen en spetteren en ik hem daarna netjes aan de ophanghaken zie hangen ipv op de grond zoals het babybadje, dan weet ik weer waarom hij zo fijn is 🙂

 2. Daniëlle

  Wij willen hem ook gaan aanschaffen, maar die prijs..Ik twijfel nog wel een beetje. Vooral omdat we volgend jaar waarschijnlijk toch onze badkamer willen verbouwen en een bad laten plaatsen..Dat babybadje wordt wel echt te klein nu ze bijna 2 en 1 zijn..Haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.