Shoplog: Unieke items

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 7

Vorige week ontving ik een langverwacht pakketje van meneer DHL. Een pakketje bomvol leuks voor de meiden dat al bijna een maand naar mij onderweg was. Foutje tijdens het sorteren, stomme pech. Maar het bleek het wachten dubbel en dwars waard, dus tijd voor een kleine shoplog!

Zelfgemaakt en uniek

De webshops met zelfgemaakte kinderkleding en accessoires schieten als paddenstoelen uit de grond. Hartstikke leuk, want stiekem kan ik er geen genoeg van krijgen om kids met kleding in leuke printjes en shirts met toffe teksten in mijn Instagramfeed te zien. En het wordt nog mooier, want dankzij Kidooz zijn mijn meiden nu ook van die trendsetters met hippe unieke kleding. Items die niet iedereen heeft, shirtjes waar met geluk geen enkel ander kindje op het kinderdagverblijf in loopt, zo leuk!

Kidooz is een webshop bomvol met shirtjes en rompers met stoere teksten, broekjes en pakjes in unieke prints en andere accessoires zoals leuke kaarten om in lijstjes te doen die ik kreeg, handige luier-etuis en een setje van een gevlochten hoed en handtas die Olivia kreeg bijvoorbeeld. Een aanrader, die webshop!

Mijnlevenalsmama | Kidooz
Nog een beetje te ruim, maar de kleur staat echt heel tof op een zwarte legging.
Op de groei en mijn wishlist

Toen ik een mailtje van Anne, de eigenaresse van Kidooz, kreeg of ik wat leuks wilde uit zoeken twijfelde ik geen moment. Het aanbod is enorm en omdat ik alles bijna even leuk vond mailde ik haar een wishlist met de mededeling: “Verras me maar!” En dat deed ze! Olivia werd verwend met bovenstaand shirtje met de tekst “Daddy is my superhero and I am his biggest fan”. Het shirtje is maat 104/110 en nog iets aan de ruime kant, zeker bij mijn fijne popje, maar de kleur staat haar fantastisch en op een legging met een vestje erover staat dat ruime juist erg leuk. Dit shirtje is inmiddels al twee keer gedragen en dus gewassen en zowel de vorm als de print zijn netjes gebleven in de was. Heel fijn, want dat is wel eens anders met leuke kleding helaas.

Lees ook:  Shoplog: Tijd voor de zomer

Mijnlevenalsmama | Koffiepakje

Mijnlevenalsmama | RompersQuinn ontving een boxpakje met Starbucks-achtige print waar ik echt direct op verliefd op was. Ik ben echt zo blij dat Anne dit item uit mijn wishlist opgestuurd heeft. Dochterlief past het bijna! Daarnaast zie je een shirtje in dezelfde stijl als die van Olivia, maar dan met “Mummy is my bestet friend, she puts the best into bestet”, want tja, als papa complimentjes krijgt van zijn oudste dochter mag mama niet achterblijven vind ik. Pasteltinten staan Quinn onwijs goed, dus dit shirtje gaan jullie vast en zeker vaak terugzien zodra ze hem past. Ik heb namelijk de (vreemde?) gewoonte om kleding op de groei te kopen. Enerzijds omdat ik vaak al voorzien ben ik de maat waar ze op dat moment in zitten, omdat ik dus vaak kleding insla in de daaropvolgende maat, anderzijds omdat ik het zo zonde vind als de meiden snel uit kleding groeien. Zo kan een shirtje dat nog wat lang is prima op een legging en zodra het ‘echt’ past juist beter op een broek en doen we er dus extra lang mee.

Naast het boxpakje en shirtje kreeg Quinn ook nog twee stoere rompers. Beide passen erg goed bij haar, want ze is lief en absoluut ons kleine gelukje. Tot slot een handige luier-etui die inmiddels onderin de wandelwagen ligt. Tegenwoordig neem ik meestal geen luiertas meer mee, maar voldoet een reserve-onderbroekje voor Olivia, één luier voor Quinn en heb ik wat billendoekjes of een pakje vochtig toiletpapier onderin de wagen liggen. In deze etui nu dus, staat nét even leuker vind ik.

Lees ook:  Natuurlijke verzorgingsproducten

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

 

7 Antwoorden

 1. lise

  Ik zag de leuke shirts voorbij komen met de teksten erop. Ik herkende ze direct want mijn dochter heeft ze ook. Je kunt ze gewoon bij nextdirect online bestellen.
  Al een hele tijd. Of ze ze nu nog hebben weet ik niet maar zo uniek zijn ze niet hoor, en volgens mij daar nog veel goedkoper ook.
  Groetjes Lise

  • Desiree

   Dat zat ik ook te denken toen ik de foto’s zag. Ze hebben ze ook voor jongens want zoonlief en dochterlief hadden d’r allebei een afgelopen zomer.

 2. Linda

  Oh die rompertjes zijn leuk?
  Ik koop trouwens ook meestal alles op de groei, overgezet shirtjes staan altijd wel leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.