Tag: 25 random questions

geplaatst in: Persoonlijk | 6

Deze tag las ik laatst op de blog van Judith en ondanks dat ik laatst al een lijstje met 10 feitjes over mezelf deelde en al veel vaker dergelijke tags met leuke vragen en feiten deelde op mijn blog, vond ik dat deze 25 random questions tag toch nog wat toe te voegen had. Hij is namelijk onwijs grappig. Lees je mee?

1. Heb je huisdieren? Ja, we hebben twee katten. Billy en Nala, onwijs lief, maar sinds ik moeder ben erg naar de achtergrond gedreven. Gelukkig lijken ze het allebei nog goed naar hun zin te hebben bij ons. In dit blogje kun je meer over ze lezen.

2. Noem 3 dingen die het dichtstbij je zijn. De meiden, manlief en ons huis. Ik ben nu eenmaal een huismus en geniet elke dag van ons huis. Van hoe alles klopt en precies is zoals wij willen.

3. Hoe is het weer nu? Nat.

Mijnlevenalsmama | After Summer Tag
Druilerig nat herfstweer … De zomer is duidelijk over.

4. Rij je? En zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad? Momenteel rijd ik vrij weinig omdat we geen auto hebben, maar sinds ik op mijn 18e mijn rijbewijs haalde ben ik gek op autorijden. Het enige ongeluk dat ik had was toen ik net mijn rijbewijs had en de auto van mijn ouders achteruit tegen een lantaarnpaal parkeerde. Ik heb totaal overstuur mijn vader gebeld en durfde niet eens meer vooruit te rijden omdat ik bang was dat de achterruit er dan uit zou vallen. Het enige dat kapot bleek was het kapje van het knipperlicht.

5. Hoe laat was je vanochtend wakker? Iets voor zessen, omdat het een werkdag is vandaag en de wekker dan zo vroeg gaat helaas.

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht? Vanochtend. Ik kan mijn dag echt niet beginnen zonder douche!

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien? Dat was Entourage vorig weekend. We vonden hem helaas tegenvallen, maar ja, de serie was ook zo geweldig dat het moeilijk is om dat jaren later te evenaren denk ik.

Lees ook:  Tag: Kinderkleding

8. Wat staat er in je laatste smsje? Ik kreeg zojuist een SMS van mijn voicemail, omdat mijn vader wat ingesproken had. Op WhatsApp krijg ik trouwens heel de dag berichten, zo gezellig al die groepsapps 🙂

9. Wat is je ringtone? Mijn telefoon staat altijd op stil, maar de beltoon die al bijna tien jaar op mijn mobiel staat en elke telefoon is meeverhuisd is het geluid van de telefoon van de 24-serie. Geweldige serie vond ik dat! Mijn wekkertoon is al sinds jaar en dag Viva la Vida van Coldplay, vanwege het fijne deuntje.

10. Ben je wel eens in een ander land geweest? Ja, ik ben dol op op vakantie gaan.

11. Hou je van sushi? Nee ik heb hier echt niks mee. Het zeewier stinkt en vis eet ik sowieso niet.

12. Waar doe je boodschappen? Online via Albert.nl. Dat doen we al meer dan een jaar naar volle tevredenheid.

13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen? Ik val moeilijk in slaap, altijd al. Voor de zwangerschap van Olivia nam ik elke avond melatonine, maar zwanger en tijdens borstvoeding mag dit niet, dus ik heb het al drie jaar niet gebruikt en ben inmiddels zo moe dat in slaap vallen me steeds gemakkelijker af gaat.

14. Hoeveel broers en zussen heb je? Eén jonger zusje en twee jongere broertjes.

15. Heb je een computer of een laptop? Een laptop, zou niet meer zonder willen!

16. Hoe oud wordt je op je volgende verjaardag? 31 en hier kun je trouwens lezen hoe ik mijn 30e verjaardag (niet) vierde.

17. Draag je een bril of lenzen? Nee, ik zie prima.

Lees ook:  Tag: Mommy Summer

18. Verf je je haar? Ja, al ruim tien jaar. Ik heb bijna alle kleuren gehad, van zwart tot aubergine paars tot oranje en platinablond. Momenteel is het donkerbruin met een koperkleurige gloed.

19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen? Het is woensdag, werken dus.

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild? Gisteren, omdat ik me half ziek voel en alles niet liep zoals het moest.

21. Wat is je favoriete pizzabeleg? Tomatensaus! Een pizza zonder lekker saus met veel knoflook erin is geen pizza vind ik.

22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger? Beide niet. Iets met vegetariër zijn.

23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald? Voor de lol of vanwege de kindjes? Dat eerste is alweer jaren geleden, dat laatste gebeurt met onze slechte slapers wel eens helaas.

24. Wat is de kleur van je ogen? Groen-bruin. Olivia heeft trouwens de blauwe ogen van haar vader en Quinn krijgt steeds meer mijn kleur.

25. Kan je het verschil proeven tussen Pepsi en Coca Cola? Ik drink geen frisdrank meer maar was altijd fan van Coca Cola, Pepsi vind ik te zoet.

Het is alweer even geleden dat ik een tag aan iemand overgedragen heb, dus vandaag doen we dat weer eens. Odile, Janske en Joyce, ik zou het leuk vinden als jullie hem invullen, maar voel je niet verplicht natuurlijk.

6 Antwoorden

 1. Josan

  Knoflook in de pizzasaus?! Ach ja iedereen zijn ding. Dat van die auto tegen de lantaarnpaal zorgde toch voor een glimlach. Sorry 🙂

  • Gwen

   Achteraf bij mij ook wel hoor, maar toen ik echt nét mijn rijbewijs had, kon ik er alleen maar om janken. En mijn vader reageerde juist heel rustig en was helemaal niet boos ofzo. Gelukkig!

 2. Miranda

  Oooh die foto van het druilerige herfstweer maakt me sip op deze saaie maandagochtend;)
  Leuke tag, grappig om te lezen!

  • Gwen

   Vooral die auto. Wij kopen altijd alles voor een week, maar tassen voor een week meeslepen en de kindjes, da’s amper te doen. Vind het ook zonde van mijn tijd, zo’n uur of anderhalf door de supermarkt wandelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.