Superdad

geplaatst in: Relatie, Samenwerkingen | 4

Hieperdepiep hoera, vandaag is Joost jarig! Mijn man, mijn maatje, de superdad van Olivia en Quinn. Ondanks dat het, net als vorig jaar, gewoon een werkdag voor hem is en we het zondag pas vieren (tegelijk met Olivia), wil ik er toch even bij stilstaan vandaag. Wij zijn allebei niet het type van een groot verjaardagsfeest. Ik vier het al twee jaar niet en Joost viert het ditmaal voor de derde keer samen met Olivia, waarbij de aandacht natuurlijk vooral naar Olivia gaat. Desalniettemin is een verjaardag een klein feestje (en blogje) waard!

Qualitytime samen

Ondanks dat superdad Joost vandaag gewoon werkt, vieren we vanavond wel een klein beetje. We gaan namelijk samen borrelen. Even kletsen, wijntjes drinken en wat qualitytime, terwijl oma op de kindjes past (en vandaag met mij alvast een taart voor de jarigen maakt en gezellig mee-eet strakjes). Het originele plan was om uit eten te gaan en dat cadeau van mij blijft staan onder het mom van ‘wat in het vat zit verzuurt niet’. We hebben veel drukke weekenden achter de rug en in het vooruitzicht, dus schuiven het etentje naar november of december. Vanavond voldoet een fles rode wijn met wat borrelhapjes in een tentje hier bij het winkelcentrum.

Mijnlevenalsmama | Superdad

Kleinigheidjes van de meiden

Twee jaar geleden zette ik Olivia aan het verven en verraste Joost met een kunstwerk dat tot op de dag van vandaag nog steeds op zijn nachtkastje prijkt. Naar alle waarschijnlijkheid krijgt manlief vanochtend sowieso weer twee knutsels. Eén van Olivia en één van Quinn. Zo leuk altijd, die knutsels van het kinderdagverblijf! Maar er is meer, want toen ik een tijdje terug van twee bedrijven een reviewverzoek kreeg, besloot ik te kiezen voor iets leuks voor de jarige job en omdat een van de twee als het goed is later vandaag afgeleverd wordt, krijgt Joost vanochtend in ieder geval een custommade kado van zijn dochters.

Lees ook:  Wonen in een vinexwijk

Bovenstaande capuchontrui komt van Digitransfer. In deze shop kun je diverse kledingstukken met leuke prints bestellen, waaronder deze SuperDad-trui, maar ook tanktops voor dames en rompers en shirtjes voor kinderen. Ze hebben een ruim aanbod met ‘standaard’ teksten, maar je kunt ook je eigen ontwerp uploaden. Ik ben blij verrast door de trui die ik vorige week ontving! De print zit er mooi op en de kwaliteit van de (superzachte!) sweater is goed. Evenals de maat en de kleur, die komen precies overeen met het plaatje en de maattabel op de website en dat is helaas wel eens anders bij webshops. Een aanrader dus!

Daarnaast deed ik iets leuks met een foto van de meiden samen, we hebben immers al twee foto’s op steigerhout van ieder apart in onze slaapkamer hangen. Dat kado houdt hij nog tegoed en behandel ik later nog een keer in een apart blogje mét toffe winactie, dus houd de blog in de gaten!

Lieverd, gefeliciteerd met je verjaardag! Werkse vandaag en denk maar aan vanavond, lekker even qualitytime en wat wijntjes met z’n tweetjes. Jij en ik, zoals we eigenlijk al negen jaar elkaars verjaardag samen vieren en ik nog jaren hoop te doen! Ik houd van je!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

4 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.