Mijn verlanglijstje

geplaatst in: Ontspanning, Samenwerkingen | 0

Eerder deelde ik al Olivia’s verlanglijstje voor haar derde verjaardag en recent was Quinns lijstje aan de beurt, maar met de feestdagen en begin januari mijn 31e verjaardag voor de deur, kriebelt het bij mezelf ook. Als mensen mij vragen wat ik wil weet ik nooit iets. Heel simpel, eigenlijk heb ik alles al. Maar toch, als ik er diep over nadenk en niet ‘verplicht’ een antwoord moet geven in verband met naderende feestdagen of binnen een bepaald budget moet blijven, weet ik wel het een en ander voor mezelf. Lees je mee?

  • Een zwarte leren jas

Ik had een perfect zwart leren bikerjack, maar helaas: na vijf of zes jaar trouwe dienst heb ik hem afgelopen voorjaar weg moeten doen. Er zaten scheuren bij de mouwen en de knopen begonnen los te laten. Sindsdien is de zoektocht naar een nieuw perfect bikerjack gestart maar tot op heden voldoet nog niets aan mijn strenge eisen. To be continued …

Mijnlevenalsmama | Bikerjack
December 2009, ik weet nog dat ik even getwijfeld heb of ik mijn nieuwe jasje wel aan wilde doen terwijl het sneeuwde 🙂
  • Roze sneakers

Hoewel ik vroeger vaker sneakers droeg dan nu, wil ik dolgraag roze sneakers. Ik heb al roze All Stars, maar als ik een stoere, iets robuustere sneaker tegenkom koop ik hem. Zonder twijfel.

  • Parfum: Chanel Chance (de groene)

Dit geurtje heb ik al jaren en ‘gek’ genoeg is hij altijd op rond mijn verjaardag. Staat dus wederom op mijn verlanglijstje.

  • Cadeaubonnen

Stiekem vind ik het zelf niet zo leuk om cadeaukaarten te geven, maar ik ontvang ze des te liever. Cadeaubonnen van een 1000-en-1-warenhuis waar ik altijd kan slagen voor mezelf of de kindjes, een boekenbon, shoptegoed bij een parfumerie of een bon van een kledingwinkel of de Prenatal (want net als elke moeder shop ik het liefst voor de kindjes) via Cadeaukaart.nl bijvoorbeeld. Ik ben er dol op, cadeaubonnen!

  • Abonnement tijdschrift

Voor mijn verjaardag afgelopen jaar kreeg ik een abonnement op Viva Mama van mijn zusje en van Joost kreeg ik op Moederdag een abonnement op Ouders van Nu. Beiden zijn inmiddels afgelopen, dus tijd voor een nieuwe. Ik ben dol op het lezen van een tijdschrift, vooral op het toilet. Even me-time 🙂

  • Nieuwe telefoon

Momenteel heb ik een Samsung S4 Mini. Prima telefoon, maar hij heeft inmiddels de nodige butsen en krasjes Ă©n ik heb hem al ruim een jaar, dus een nieuwe telefoon is nooit weg. Mijn ‘strategie’ is trouwens altijd om een wat ouder model telefoon te kopen en dat te combineren met mij simvrije abonnement, omdat ik dan per maand minder abonnementskosten kwijt ben.

  • Ray Ban pilotenbril

Aan de ene kant wil ik zo’n bril al jaren, aan de andere kant valt mijn zonnebril regelmatig op de grond of geef ik hem aan Olivia of Quinn als afleiding als we op een terrasje zitten. Met een H&M pilotenbril kan dat, met een Ray Ban durf ik dat niet meer. Als er ooit een Ray Ban komt bewaar ik mijn H&M’etje dus voor de meiden.

  • Diner-voor-twee

We doen het eigenlijk te weinig, Joost en ik, samen erop uit gaan. Maar ach, als we het dan doen is meteen extra speciaal. Een etentje met zijn tweetjes is altijd een leuk cadeau!

Lees ook:  Lief Dagboek #1

Dat was hem, mijn verlanglijstje. Een lijstje met vooral dure items en meer een soort secret wishlist dan een realistisch lijstje voor mijn verjaardag. Maar weet je, ik ben net zo blij met lekkere douchegel, leuke nagellak, een sporttop of een fles wijn. Als ik al besluit mijn verjaardag komend jaar weer eens te vieren.

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.