Ask me anything!

geplaatst in: Persoonlijk | 5

Na dik 2,5 jaar bloggen moet het er maar eens van komen vind ik. Een Ask me anything. Hoewel ik mezelf al jaren blootgeef op dit stukje internet, zijn er vast dingen die jullie nog niet weten over mij, maar wel willen weten. Dingen waar JIJ benieuwd naar bent.

Mijnlevenalsmama | Ask me Anything
Fotocredits: Joyce (MamaKletst)

Wat voor chocolade ik het lekkerste vind, hoelaat ik ’s ochtends op sta, wat ik het allerleukst vind aan getrouwd zijn, of ik groene vingers heb, hoe ik de meiden het liefst zie of misschien wel iets heel anders. Tips & trics, mijn kledingmaat, noem maar op! Ik hoop op een heleboel leuke vragen, die ik dan in één of meerdere (aparte) blogjes zal gaan beantwoorden en hoewel ik wel een beetje bang ben dat er geen reacties komen, omdat ik veel ‘stille’ lezers heb, moest het er na lang twijfelen toch maar eens van komen.

Er is weinig waar ik niet over zou willen schrijven dus, ask me anything!

5 Responses

 1. Roos

  Als je 1 superkracht mocht uitkiezen, welke zou dit dan zijn? (Ik zou voor onzichtbaarheid kiezen, of dat ik in mn handen klap en t huis spontaan is opgeruimd XD )

 2. Irena

  Als je voor 1 dag een man was wat zou je dan allemaal willen doen op die dag?

 3. Joyce

  Zijn er dingen in de opvoeding van Olivia en Quinn die je totaal anders zou doen dan je eigen ouders bij jou hebben gedaan?

 4. Susan

  Omdat ik vaak zo’n stille lezer ben bedenk ik een paar vragen voor je 😉

  Is er iets moeilijker/anders dan je vooraf verwacht had aan het hebben van twee kinderen?

  Waarin verschillen Quinn en Olivia en waarin zijn ze hetzelfde?

  Hebben jullie al vakantieplannen voor het nieuwe jaar?

  Wat vind je man van je blog en leest hij je blogposts?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.