Hoera, ik ben jarig!

geplaatst in: Persoonlijk | 11

Het is een feit. Ik ben de 30 officieel gepasseerd. Vandaag ben ik jarig en word ik alweer 31 jaar. En weet je, op het moment van schrijven ben ik nog heel eventjes 30 en ik weet zeker dat als ik morgenochtend wakker wordt en jullie dit (nu dus) lezen, ik me hetzelfde voel als toen ik vanochtend wakker werd. Het is maar een leeftijd.

Mijnlevenalsmama | Dreumes Gwen
30 jaar en een beetje geleden … Ik was hier 11 maanden ongeveer.
Een gewone maandag

Ik vier het niet. Niet vandaag althans. Vandaag is een ‘gewone’ maandag. Ik weet sowieso niet of ik het nog vier, mijn verjaardag. Ik zit eraan te denken aanstaande zaterdag een paar vrienden en familie uit te nodigen voor een borrel, maar ik ben er nog niet helemaal over uit of ik dat wil. Niet omdat ik het niet leuk vind om bij mijn verjaardag stil te staan, maar gewoon, omdat ik het al jaren niet vier en er niet zo heel veel om geef. Aan de andere kant: het is wel een heel goed excuus om een hapje en drankje te doen natuurlijk 😉

Mijnlevenalsmama | Gwen vier
Bijna vier 🙂
Ik ben wie ik ben

Toen ik vorig jaar dertig werd schreef ik al dat ik stond waar ik wilde staan. In dit blogje herhaalde ik dat nog maar eens. Dertig worden gaf mij een bepaalde rust, 31 zijn verandert daar niks aan. Rimpels en grijze haren heb ik al, mijn lichaam is niet meer zo strak en geweldig als het ooit was toen ik twintig was, maar hé: het hoort erbij. Soit. Niks aan te doen. Ik ben wie ik ben.

Lees ook:  Een normale donderdag, maar toch niet ...

En dus lieve lezers, geen te gekke winacties, geen sentimentele terugblik op de afgelopen 31 levensjaren en geen groot feest hier in huis. Wel een kop lekkere koffie, een taartje, trakteren op mijn werk aanstaande woensdag en waarschijnlijk een kleine borrel komend weekend. En hopelijk heel veel online felicitaties, want stiekem vind ik dat wel heel erg leuk 🙂

11 Antwoorden

 1. Inge

  He proficiat!! Maak er toch maar een fijne dag van! Ik vier trouwens ook al jaaaren m’n verjaardag niet meer, maar des te uitbundiger voor de kids!

 2. Linda

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik vier het ook al jaren niet meer, alleen naaste fam. komt dan langs voor een bakkie en taartje

 3. Jennifer

  Haha, ik vind jou typisch iemand om de verjaardag lekker te vieren en wijntjes te drinken om maar een gebeurtenis aan te grijpen, hihi. Maar ik kan me ook wel voorstellen dat je verjaardag je op een gegeven moment niet veel meer doet. Ik voel me nu Melle bijna 1 wordt bijna jariger dan op mijn eigen verjaardag, veeeeel belangrijker ineens, die kinderverjaardag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.