New in: naamketting voor mama

geplaatst in: Samenwerkingen | 2

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van de webshop Names4ever met de vraag of ik één van hun sieraden wilde ontvangen en vervolgens wilde reviewen. Vaak laat ik dergelijke verzoeken tot ‘gewone’ review liggen, maar het aanbod van deze webshop maakte me nieuwsgierig.

Ik zocht al een tijdje naar dé perfecte neppe Minitials (bij gebrek aan geld voor de echte) en mijn aandacht werd getrokken door de moeder en familie sieraden. Geen losse letters aan een subtiel kettinkje maar een opvallende, doch subtiele hanger met de letters of namen van de meiden, dat leek me wel wat. Ik vond al snel iets waarvan mijn hart sneller ging kloppen en nog geen week later viel er een chique bruin doosje, dat al snel door de meisjes werd geconfisqueerd, op de de deurmat.

Mijnlevenalsmama | Naamketting

Mijnlevenalsmama | Naamketting

Mijn eerste indruk van de hanger was dat hij nogal licht was. En subtiel. Nu was dit natuurlijk mijn bedoeling, maar op de website leek de hanger wat grover. Eenmaal om mijn nek ontdekte ik dat de hanger precies goed was en absoluut geen slag groter of dikker had moeten zijn. Wauw, gewoon wauw. Hij is aanwezig, maar niet té en de namen en steentjes zijn van dichtbij goed te lezen en zien, maar van veraf heb je geen enkel idee wat er op de hanger staat. Echt precies wat ik voor ogen had!

Ik heb een klein dreumesmeisje hier in huis dat onwijs gek is op sieraden. Met name trekken aan sieraden. En hoewel ik dat vaak weet te voorkomen heeft ze deze hanger al twee keer in haar grijpgrage handjes gekregen. Met als resultaat dat de ketting nog steeds heel is, de steentjes nog op de hanger zitten en de hanger niet verbogen is. Voor mij het bewijs van goede kwaliteit 🙂

Lees ook:  Jurkjesmeiden

Mijnlevenalsmama | Naamketting

Naast zulk soort hangers met namen vind je ook kindersieraden, vriendschapsringen, babybedeltjes en zelfs vingerafdruk sieraden in deze webshop. Een uitgebreid en bijzonder aanbod met snelle levering en schappelijke prijzen en, gebaseerd op de hanger en ketting die ik ontving, sieraden van mooie kwaliteit. Een bezoekje waard dus!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

2 Antwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.