Mijn relatie met Marktplaats

geplaatst in: Huishouden | 0

Marktplaats, you like it of you don’t. I do. Niet in de mate dat ik altijd op koopjesjacht ben en van vintage en tweedehands mijn hobby heb gemaakt, ook niet in de mate dat alles hier in huis tweedehands is. Sterker nog: ik ben vooral van het nieuw qua inrichting. En oud? Dat verkoop ik dus via Marktplaats. Ideaal!

Altijd geluk

Ik schreef al eens over onze Marktplaats-aankopen op gebied van speelgoed, onze hele collectie Little People komt van Marktplaats. Evenals de Playmobil, onze bakfiets en meer. Op een of andere manier hebben wij altijd geluk met aankopen en verkopen via Marktplaats. Behalve die ene keer dat ik een zitzak voor Olivia kocht trouwens. Bleek uit een rookhuis te komen en die geur was er met geen mogelijkheid uit te krijgen, zo vies!

Mijnlevenalsmama | Nieuwe tafel

Verkopen om weer te kopen

Ik ben makkelijk wat betreft het weg doen van dingen. Gebruiken we het niet? Prima, dan kan het weg. Zo hadden we een slaapbank die we ooit gekocht hebben om de derde kamer op te vullen en die met de geboorte van Quinn naar zolder is verhuisd. Stond daar niet in de weg, maar was vooral qua stofzuigen een doorn in het oog omdat de katten erop sliepen. Een paar weken geleden opperde ik de slaapbank te verkopen. Mettertijd gaan onze kledingkasten waarschijnlijk naar zolder als de meiden en wij van kamer wisselen en zou de slaapbank sowieso in de weg komen te staan. Evenals de boekenkast die ik al eerder via Marktplaats verkocht. We verkochten de slaapbank voor de helft van de nieuwprijs 3 jaar geleden. Mooie deal toch?

Lees ook:  Schoonmaakster, een taboe?

En toen was de eettafel aan de beurt. Onze mooie vierkanten eettafel begon qua formaat een beetje te vervelen namelijk. Hij was nogal aanwezig. Mooi, maar aanwezig. En dus zetten we hem op Marktplaats. Het duurde langer dan normaal, is steigerhout uit ofzo? Afijn, we verkochten de tafel en het bankje uiteindelijk voor een prima prijs en kochten van het geld van de slaapbank, tafel en boekenkast een nieuwe eettafel en stoelen. Zo leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.