Tag: Me-time

geplaatst in: Ontspanning | 3

Ik vond het vandaag weer eens tijd voor een tag. Een korte dit keer. Over me-time. Nou ja, als moeder zijnde is het logisch dat dit een korte tag is natuurlijk, want me-time is nogal spaarzaam 😉 Des te meer ik ervan geniet als het zover is trouwens. Lees je mee wat ik doe als ik even tijd voor mezelf heb?

 • Wat kijk of lees je tijdens me-time?

Het laatste boek dat ik gelezen heb was tijdens onze vakantie op Terschelling. Halverwege mijn zwangerschap van Quinn. Dat is dus, slik, al bijna 2 jaar geleden. Zo zonde! Ik wéét dat als ik me weer in een boek stort, ik mezelf erin verlies en onwijs van geniet, maar ik maak er de tijd niet voor vrij. Kijk liever series ’s avonds of ‘moet’ bloggen. Dus wat ik lees tijdens me-time? Blogs of mamatijdschriften. Ook leuk!

 • Wat draag je tijdens me-time?

Een pyjamabroek, een hemdje en een comfi trui of vest. Vooral geen bh trouwens, ik houd niet van dat opgesloten gevoel.

 • Wat zijn je favoriete producten om te gebruiken tijdens me-time?

Mijn laptop, telefoon en de televisie of tablet met Netlifx erop.

 • Wat is momenteel je favoriete nagellak?

Ik wissel bijna elke dag van kleur op mijn nagels, maar mijn all-time favorite is toch wel rood. Of zwart. Momenteel draag ik trouwens een leuk lente-kleurtje: knalgeel.

 • Wat eet en drink je tijdens me-time?

Cappuccino uit de Dolce Gusto (de lekkerste!), een glas rode wijn, Pringles (of andere chips) of popcorn met chocolade/caramel topping. Mmm!

Lees ook:  Tag: After pregnancy

Mijnlevenalsmama | Cappu

 • Wat is momenteel je favoriete kaars of geur?

Manlief word soms gek van mijn waxmelt-liefde. Ik koop regelmatig nieuwe geurtjes bij het tuincentrum en meng van alles en nog wat. Voor ik zwanger raakte van Quinn hield ik van kaneel, vanille, dat soort warme geuren. Sinds de zwangerschap heb ik een voorkeur voor frissere geuren. Bloesem, mango, meloen enzo. Hoewel caramel en vanille op zijn tijd ook nog wel lekker zijn.

 • Ga je weleens de deur uit tijdens me-time?

Nee niet echt. Een keertje naar de bakker voor een lekkere broodje bij de lunch of heel soms shoppen in mijn eentje (maar met de kindjes of Joost is gezelliger). Ik ben een huismus en word vooral blij van een dagje ongestoord laptoppen en tv kijken, saai hé?

 • Ga je weleens alleen naar de film?

Niet dus, puur omdat ik eigenlijk nooit de deur uit ga in mijn eentje. Behalve om te werken dan. Mijn eerste bijbaantje was in een bioscoop en omdat we gratis naar de film konden én ik het leuk vond om bijna alle films zelf ook gezien te hebben om bezoekers die twijfelden over de ene of andere zaal te kunnen adviseren, ging ik toen regelmatig in mijn eentje naar de film. Lang geleden, ver voor de kids. Toen me-time nog de normaalste zaak van de wereld was 😉

3 Antwoorden

 1. sabrina

  Me-time is het beste op de wereld 🙂 Alleen valt dat hier jammer genoeg niet zo vaak voor. Me-time is op dit moment aan de ontbijttafel terwijl de kids nog in bed liggen. Met een tasje latte macchiato en mijn pc!

 2. Jessica

  Leuke tag! Ik heb een bioscoop pas op dit moment en heb me voorgenomen om ook eens alleen naar de film te gaan ipv met mijn vriendin…. maar tot op heden nog nooit gedaan… Zonde want ik heb wel enkele films gemist die ik wilde zien.

  • Gwen

   Ja doen! Het is zooooooo fijn om af en toe even lekker alleen een filmpje te kijken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.