Grappige zoektermen #3

geplaatst in: Huisvlijt | 2

Begin deze week zat ik weer eens naar mijn blogstatistieken te kijken. Ik ben niet zo van de cijfertjes, maar de zoektermen waarop mijn blog gevonden wordt die vind ik wel geweldig. Ik somde een aantal grappige zoektermen op en gaf zachtjes mijn commentaar. Joost hoorde me en lachte af en toe hard mee. Tijd om mijn commentaar ook met jullie te delen. Lees je mee?

Mijnlevenalsmama | Blogstats

Relatie via Marktplaats Uhmm, een beetje sneu? Relaties via datingsites begrijp ik heel goed, maar via Marktplaats? Nah nee, daar (ver)koop je spullen of bied je diensten aan. Relaties zijn niet bepaald diensten toch?

Wat betekent het als je je zwangerschap rondom draagt Dat je overal (een beetje) dikker bent, accepteer het maar. Been there, done that.

Baby 8 weken in ritme dwingen Niet te doen, gewoon niet. Let it go, volg je kindje en accepteer dat voorlopig geen dag hetzelfde verloopt. Geen ritme is ook een ritme 😉

Moeder puisten na bevalling Hormonen, doe je niks aan. Alleen waarom iemand met deze zoekterm op mijn blog terecht is gekomen? Ik had tijdens en de eerste periode na de zwangerschap juist een gavere huid dan normaal, heel fijn.

Overgeven tijdens baby 11 maanden sprong Dat je je als moeder zijnde eraan over geeft of dat je baby gaat overgeven tijdens deze sprong? Dat laatste lijkt me vooral vreselijk naar. Kinderkots is vies.

Gebroken nachten zullen nooit wennen zeker? Nope (maar er zitten ook heus wel voordelen aan).

Leuke mail voor zwangerschapsverlof Ik zou gewoon vooral de reden van afwezigheid en de datum waarop je weer terug bent erin zetten. Zelf vond ik het leuk zat om een datum zo ver vooruit te mogen typen en als ik van anderen een out-of-office krijg in verband met zwangerschapsverlof krijg ik automatisch een glimlach op mijn gezicht.

Lees ook:  Leeshoekje

Kinderen maken puinhoop in huis Dat doen ze ja.

Wanneer worden baby’s makkelijker? Misschien heb ik makkelijk praten omdat we geen huilbaby’s hadden en in mijn ogen voorbeeldige kindjes. Ja een kindje huilt wel eens en soms helpt niets, helemaal niets. En ze drinken, liefst elke twee uur, ook ’s nachts. Maar is dat moeilijk? Nee, vond ik niet. Wél vind ik het makkelijker vanaf een jaar, kindjes zijn minder gefrustreerd ofzo, ze kunnen meer, doen meer zelf enzo, ideaal! Dus ja, baby’s worden makkelijker. Zodra het dreumessen zijn.

Geen bad maar wel in bad willen Verbouwen of verhuizen dan maar?

Alles moet recht staan, benaming OCD en ja, hier nog ééntje!

Hoe blijf ik leuk? Wees jezelf, geniet, geef niet op, investeer in jezelf, zoek een hobby, drink wijn, ga lekker uit eten, lach!

Mama verveelt zich Geen last van gelukkig!

Het leven begint pas echt in een opgeruimd huis Ik snap deze uitspraak wel, want stiekem geniet ik ook het meest van een opgeruimd en schoon huis, maar dat het leven dan pas écht begint? Nee zeker niet, er zijn veel mooiere dingen dan een opgeruimd huis. Een huis vol troep en blije spelende kindjes bijvoorbeeld 😉

Dat was hem voor nu 🙂 Benieuwd welke grappige zoektermen ik eerder al eens onder de loep heb genomen? Je leest ze hier en hier.

2 Responses

  1. Nicole

    Oh heerlijk die zoektermen weer. Hoe mensen er soms bij komen weet ik ook niet haha!

  2. Marijke

    Leuk om te lezen. Ik snap nog steeds niet hoe ik achter de zoektermen kan komen helaas 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.