Day Zero Project: gefaald

geplaatst in: Day Zero Project | 4

Ooit, dik 2 jaar geleden begon ik met het Day Zero Project, toentertijd reuze hip in blogland. Ik bedacht 101 doelen die ik in 1001 dagen zou gaan realiseren. Die 1001e dag was afgelopen week, op 5 mei om precies te zijn. Aantal behaalde doelen: 74. Mijn Day Zero Project is gefaald, helaas.

Ik moet eerlijk bekennen dat het enthousiasme dat ik aan het begin van het project had afzwakte. Ik denk dat bijna 2,5 jaar looptijd gewoon te lang is om jezelf gemotiveerd te houden. Of in ieder geval voor mij, om mezelf gemotiveerd te houden. Een halfjaar geleden wist ik stiekem al dat het niet ging halen, er stond immers geen kampeervakantie gepland en een Coldplay-concert evenmin. Ondertussen heb ik in de afgelopen maanden wel een paar andere doelen behaald:

 • 16. De katten een goede borstelbeurt geven
  Dat ze hier beiden niet zo op zijn en halverwege weg lopen doet niets af aan mijn intentie toch?
 • 41. 10x een bos bloemen kopen en op tafel zetten
  Dankzij dit doel verwen ik mezelf bijna wekelijks met een bosje, heerlijk!
 • 46. Een lijst maken met alle mogelijke maaltijden die we kunnen eten
  Dankzij de menu’s van Curves waaruit ik mijn favorieten op een lijstje heb gezet, maar soit – telt ook.
 • 53. Een week lang geen brood eten
  Als je er eenmaal aan begint is het best gemakkelijk vol te houden (hoe erg ik ook snak naar een bruin broodje met oude kaas)
 • 57. Een lijst met alle huishoudelijke taken en de frequentie maken
  We kozen voor een werkster 😉
 • 74. Uiteten met een vriendin
  Zou ik veel vaker moeten doen, zo gezellig!
 • 98. Mezelf een keer een dag lang in de slaapkamer ‘opsluiten’ met boek, laptop en tv
  Oké is was ziek, maar toch: het was heerlijk!
Lees ook:  Energiek, fitter, happy #2

Dat was hem dus, mijn gefaalde Day Zero Project. Maar hé, het was leuk om te doen en heeft best wat leuke blogjes opgeleverd 🙂 Op deze pagina kun je al mijn doelen nog eens nalezen en, indien beschikbaar, de bijbehorende blog lezen. Veel leesplezier!

4 Antwoorden

 1. Meike

  Ik vind niet dat je hebt gefaald. Kijk naar de doelen die je wel hebt gehaald. Top gedaan. 1001 dagen is ook niet misselijk.

 2. Jessica

  Wauw ik vind dat je heel veel doelen hebt gehaald… 74! En moet je zien dat je toch elke keer weer een doel waarmaakt, dus gemotiveerd blijf je wel.. super goed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.