Houten speelgoed + winactie

geplaatst in: Ontspanning, Samenwerkingen | 20

Er zijn van die dingen die bijna elke aanstaande moeder zich voorneemt. Houten speelgoed boven plastic rommel verkiezen is één van die dingen. In de praktijk blijkt dit altijd nét een beetje moeilijker dan in de theorie. Kindjes worden nu eenmaal aangetrokken tot plastic ‘rommel’ en het aanbod in hout is beperkter. Benieuwd wat van mijn goede voornemen terecht is gekomen en welk houten speelgoed wij in huis hebben? Lees dan snel verder (en ontdek hoe jij iets heel tofs en persoonlijks van hout kunt winnen!)

Van xylofoon tot keukentje en timmerset

Toen Olivia nog een klein Oliviaatje was en alleen maar met knuffeldoekjes en stoffen rammelaars speelde, was ik al bezig met een wishlist voor haar eerste verjaardag. Een houten xylofoontje mocht niet ontbreken. Evenals een houten trekbeestje. Ze kwamen er beiden en de meiden hebben er met veel plezier mee gespeeld.

Het houten keukentje deed zijn intrede toen ik nét zwanger was van Quinn. Nog dagelijks vermaken mijn meisjes zich hiermee. En de leukste accessoires bij het keukentje? Het houten pannetje, de vorkjes en de bordjes.

Maar wat denk je van zo’n houten timmersetje dat volgens mij iedereen wel kent uit zijn kindertijd? Evenals de treinbaan. Garant voor uren speelplezier. Onlangs kreeg ik een mailtje van treinbaan.nl dat zij een hele stoere meidenset naar mij op wilden sturen. Daar zeg ik geen ‘nee’ tegen natuurlijk! Ik besloot niets tegen Olivia te vertellen en wachtte tot de postbode afgelopen vrijdag het pakketje kwam brengen. “Olivia, lieverd, een kadootje, kom eens kijken!” Ze liet haar Playmobil boven voor wat het was en kwam direct naar beneden om samen met Quinn en mij de doos open te maken. “Wauw, kijk eens Quinnie, een hele grote trein!” We hadden al een klein treinsetje, dat Quinn voor haar eerste verjaardag had gekregen, waar regelmatig mee gespeeld werd, maar deze set is echt enorm. En het mooie is, de rails passen op elkaar – zo tof!

Lees ook:  Wat er echt toe doet

Mijnlevenalsmama | Treinbaan

Winactie: een lettertrein met de naam van jouw kindje

De clou van deze blog is natuurlijk niet dat je houten speelgoed moet kopen (oké stiekem hoop ik je wel een soort van erg enthousiast te hebben gemaakt, want er is écht heel veel leuks te krijgen!), maar dat ik iemand heel blij mag maken met een houten lettertrein, waarmee je kindje over een rails kan denderen.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen wat de naam van je kindje is.
 • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Facebook en/of Bloglovin’ en dit bericht liked.

De winactie loopt t/m 24 mei, op 25 mei zal ik de winnaar via de Facebookpagina bekend maken. Heel veel succes!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

20 Antwoorden

 1. Lineke

  Oehh dit wil ik heel graag winnen!! Voor mijn 2 jongens (Levi en Sep) die best redelijk samen kunnen spelen (zoals jouw meiden ;))

 2. Iris

  Super super leuk voor mijn prinses Dilara! Dit zou ze geweldig vinden voor op haar kamer 🙂

 3. Will

  Dit is leuk voor mijn drie jongste kleinkinderen om mee te spelen.
  Maar voor welke naam moet ik nu gaan: Nou dan maar voor OMA WILL , dat mag toch ook.
  Ik doe graag mee met deze winactie.

 4. melissa

  Ik doe mee voor zoontje Jarno, we gaan bijna verhuizen en dit zou erg leuk staan op zijn nieuwe slaapkamer! ik volg via bl en fb (melissa van stipdonk). liefs melissa

 5. maris

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij is dol op treinen

 6. Bodil

  Superleuk! Onze oudste heeft al een lettertreintje van haar tweede naam. Evi heeft nog geen eigen treintje, maar is wel altijd die van haar grote zus aan het bewonderen. Een Evi-treintje lijkt mij helemaal geweldig! Ze zal er dol op zijn 😀

 7. Anneliese de Waal

  IK doe graag mee voor mijn zoontje Luc.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 8. Alicia Hofman-Voshol

  Wat leuk! Voor onze oudste dochter heb ik al een lettertrein met haar naam maar voor de jongste nog niet: Evi is de naam van ons meisje!

 9. Iris

  Onze Daan is helemaal gek op treinen, overal in huis vind je ze terug. Ik doe dus graag mee voor hem

 10. Miekske Dingens

  Dolgraag een kansje voor onze kapoen Louwis, zijn favoriete dingen om mee te spelen momenteel: dieren, kookspullen en natuurlijk auto’s/treintjes. Dus fingers crossed!

 11. Fleur

  Mijn collega staat op punt van bevallen, dus het zou een leuk kraamcadeautje zijn. De naam is alleen nog een verrassing ;D

 12. Nadia

  Herkenbaar. Ik heb een mix van houten en plastic speelgoed voor mijn kinderen. Vaak krijg je plastic speelgoed cadeau.
  Maar een houten trein met de naam van mijn schatje Yanis zou erg leuk zijn. Ik volg je op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.