Wie ben jij?

geplaatst in: Persoonlijk | 28

Inmiddels gooi ik alweer ruim drie jaar van alles online op dit blog en heb ik een leuk aantal (vaste?) lezers om me heen weten te verzamelen. Maar ja, wie zijn dat eigenlijk? Wie ben jij?

Ben jij die oud-klasgenoot die af en toe op mijn blog meekijkt omdat ik zo nu en dan een blog deel op mijn Facebook-pagina? Die (oud)collega die mijn blogpagina op Facebook ooit eens geliked heeft toen ik nieuwe volgers aan het werven was, en zie je mijn blogs elke ochtend in je timeline voorbij komen. Ben jij een vriendin van mijn (schoon)moeder, een buurvrouw, een oud-klasgenoot van Joost, een kennisje van me van vroeger, een medemama die in haar zoektocht naar herkenning op Mijnlevenalsmama.nl terecht is gekomen of een vriend(in) die trouw elke dag mijn blog leest, een medeblogger? Of misschien ben jij via-via op mijn blog terecht gekomen en kom je eens in de zoveel dagen even bij-lezen?

Wie je ook bent, ik ben blij met je! Ik vind het leuk dat er elke dag zoveel mensen op mijn blog komen spieken. Dat er gereageerd wordt op wat ik schrijf, dat ik anderen kan inspireren, van advies kan voorzien, mijn ervaringen kan delen. Maar het blijft kriebelen, want wie ben jij?

Vandaag daag ik je uit, mijn leuke trouwe blogbezoeker, wie ben jij? Stel jezelf kort voor in de comments. Ik ben benieuwd!

28 Responses

 1. Lindsey

  De buurvrouw met kindjes in ongeveer dezelfde leeftijd 😀 Veel zaken zijn erg herkenbaar! Lees meestal je blog s ochtends terwijl ik de jongste de fles geef

 2. Lineke

  Ik ben Lineke, 32 jaar. Getrouwd en moeder van 2 zoons (3 jaar en 8 maanden) en ook woonachtig in regio Utrecht. Ik kan mezelf wel een vaste bezoeker noemen dus leuk om te reageren!
  Ik ben sinds kort (lees: de treinactie :-D) lid van je Facebook pagina en vind het handig om daar te lezen wanneer je een blog geplaatst hebt!

  • Gwen

   He Lineke, wat tof dat je hier ook meeleest – ik herken je van IG natuurlijk 🙂 En idd, Fb is zooo handig – ik lees zelfs ook blogs via mijn timeline daar. Lekker handig even tussendoor.

 3. Manon

  Hoi ik ben Manon, moeder van een dochtertje in ongeveer dezelfde leeftijd als Quinn. Vind het herkenbaar en leuk om mee te lezen :).

  • Gwen

   Welkom! Vind het leuk dat je meeleest én dat veel dingen zo herkenbaar zijn – leuke leeftijd dit he?

 4. Carla Breukers

  Ik ben Carla 62 jaar, je schoonmoeder, moeder van 1 zoon: Joost dus jouw man -oma van jullie twee kinderen!- Ik ben een trouwe lezer of ik nu in t buitenland zit of in Nederland. Ik lees je blog vaak als eerste als ik nog in bed lig op mn telefoon en ik geniet van je verhalen en van de fotoos!
  Ga zo door Gwen goede inspiratie gewenst!
  Carla

 5. patricia

  Ik ben patricia en lees je blog al een tijdje met veel plezier. Zelf heb ik een zoontje van 4 en een dochter van 18 maanden. Ik deel mijn ervaringen op www mamageheimen.nl Leuk om blogs te schrijven maar ook zeker om te lezen , waaronder die van jou!

  • Gwen

   Ga ook eens op jouw blog spieken binnenkort en extra leuk om nu te weten wie jij bent 🙂

 6. Irena

  Ik ben Irena, 27 jaar en moeder van een dochtertje ongeveer even oud als Quinn. De herkenning en het plezierig lezen van je artikelen maakt dat ik vrijwel dagelijks even een kijkje neem.

  • Gwen

   Wat leuk om te horen! Ik ‘ken’ jou natuurlijk van IG, maar tof om je nu hier ook te ‘zien’ 🙂

 7. Linda

  Ik ben Linda, 35, mama van Elaiza (17 maanden) en medeblogger.
  Ben je via IG gaan volgen tijdens mijn zwangerschap en later ook je blog gaan lezen. Lees niet dagelijks, maar wel geregeld

  • Gwen

   Ja ik herken je van IG idd 🙂 Zo leuk al die kleintjes van Quinns leeftijd die allemaal dezelfde fase doormaken 🙂

 8. Anouk

  Hoi, anouk hier. Ben tijdens mijn eerste zwangerschap je blog gaan volgen.mocht al snel niet meer werken en zocht toen een ander tijdverdrijf. Inmiddels twee meiden rijker en vind het leuk om jouw kijk op het ouderschap te lezen. Ik kom hier dan ook regelmatig

  • Gwen

   Fijn dat ik voor wat tijdverdrijf kon zorgen tijdens die lange wachtweken 😉 Ik zit nu hardop te denken, ben jij Anouk-zusje van Kim, van Frank? Vergeef me als ik totaal fout gok hoor, maar je achternaam deed een lampje bij me branden en volgens mij is die Anouk recent bevallen van de tweede 😉

   • anouk

    Nee sorry, dat ben ik niet, heb geen zusje. Woon in het zuiden van het land, een viaviaconnectie zou wel heel toevallig zijn:)

 9. Fem

  Ik ben Femke, 30 en moeder van n dochter van 9 maanden en ik lees al heel lang mee. Ik denk nog van voor je zwangerschap van Quinn. Geen idee meer hoe ik bij je belandde (via reacties bij kobusenco, zou dat kunnen?)…ik had tijdens mijn studententijd zelf een blog, blogs intrigeerden me altijd al. Fijn om een kijkje te nemen in iemand anders leven en te zien dat je niet alleen met dezelfde themas worstelt. Ik vind je meisjes ontzettend schattig en de moederthemas sluiten nu helemaal aan! Je schrijft fijn en bent niet te commercieel: top! Je staat daarom absoluut in mn favorieten-lijstje!!

 10. Ellen

  Hoi Gwen, ik ben Ellen en ik ken je niet persoonlijk (al heb ik ondertussen door het volgen van de blog het idee dat ik je een beetje “ken” 😉 ). Via een zoektocht op internet toen ik zelf pas mama was (mijn zoontje is 7-8-2014 geboren), kwam ik op je blog terecht en ben blijven “plakken” als vaste volger.
  Het is zo leuk om andere (jouw!) ervaringen te lezen… Veel is herkenbaar, soms lees ik een goede/nieuwe tip, maar ik heb ook al heerlijke recepten geprobeerd die hier inmiddels vast op het menu staan… vooral de overnight oat en de rode bieten salade zijn favoriet!
  Een welgemeend compliment voor je leuke blog!

  Groetjes Ellen

  • Gwen

   Wat een onwijs leuk om te lezen dit, superlief compliment 🙂 en tof om nu ook iets over jou te weten!

 11. Jessica

  Ik ben Jessica, sinds december zelf ook een blogger… Hoe ben ik hier gekomen ?? Ik denk door de mede mama bloggers die ik volg. Vind het erg leuk om je verhalen te lezen en zo nu en dan eens te reageren!

 12. Stefanie

  Hoi! Ik ben Stefanie, 28, getrouwd en mama van 2 dochtertjes van 5 en 4 jaar. Ik vind het altijd wel leuk om je blogs te lezen, soms ook wel herkenbare situaties 🙂

 13. Tessa

  Hi ik ben Tessa, moeder van een dochtertje van Quin’s leeftijd en 37 weken zwanger van dochter nummer 2! Ik volg je blog vanaf mijn eerste zwangerschap. Ondanks onze verschillende levens (ik woon bijvoorbeeld 3 hoog in een appartement in de stad en werk 4 dagen), haal ik veel herkenning uit je blogs en laat ik me graag inspireren door jou, een moeder met een aantal jaartjes meer ervaring. Ik wil je bedanken voor de tijd die je in je blog stopt, het wordt gewaardeerd :).

 14. Groentje

  Ik ben 24 jaar, zelf blogger, hoogzwanger van ons eerste kind (al een week overtijd nu) en heb geen idee meer hoe ik hier ben terechtgekomen, maar weet wel dat ik al meelees sinds je schreef dat je voor de tweede keer zwanger was 🙂

 15. Daniëlle

  Ik ben Daniëlle, mama van twee peutermeisjes. Ik lees zo af en toe je blogs. Zelf heb ik een creatieve blog!

 16. Marijana

  Hoi!!!
  Wij ‘kennen’ elkaar al heel lang. Denk zo’n 12 jaar geleden ontmoet tijdens een meidenvakantie in Rimini ???? Sinds je blogt, volg ik je al.
  Leuke herkenbare thema’s. Je schrijft prettig. Ik start mijn dag in bed met t leze van jouw blog 🙂
  Erg leuk dat ik je vorig jaar weer eens live in de Efteling tegenkwam.
  Onze Stenn is inmiddels al 5jr en Kjell wordt over twee weken alweer 1 jaar. Wat gaat het snel!
  Oja ik ben Marijana en 34 jaar wonend in Vlijmen ????
  Ga zo door Gwen!

 17. Bianca

  Ik ben ooit via allerlei blogs op die van jou terecht gekomen en blijven hangen! Ik ben Bianca, 34 en moeder van een meisje van bijna 2 en ook werkzaam in de marcom. Veel herkenbare dingen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.