Dol op dierenprintjes!

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 0

Sinds ik moeder ben, heb ik een zwak voor dierenprintjes. Geen idee of dat iets is waar de ik de hormonen de schuld van kan geven, maar echt: de voorliefde voor dierenprintjes ontstond toen Olivia een paar maanden oud was en is niet meer weggegaan.

Niet alleen kleding

Laat ik voorop stellen dat ik er niet bij loop als een Veerkampje, maar ik heb wel het één en ander met dierenprint in mijn kast hangen. Vooral luipaard doet het goed, ik houd ervan! Een sweater, een legging, een jurkje, een top, een vestje (oké en nog één met zebra-print), ballerina’s en zelfs een bh en slips heb ik liggen. Als er een variant van een kledingstuk is met luipaardprint, is de kans groot dat ik die naar huis klik. Gebeurde laatst weer met een pyjamasetje bijvoorbeeld: een zwart/grijze versie met hartjes en een beige/roze variant met luipaardprint. Het werd die laatste uiteraard.

En niet alleen voor mezelf valt mijn oog op dierenprintjes, ook de meiden moeten eraan geloven. Een romper, een legging met grijs/roze luipaardmotief, een zebra-vestje, een beige/fuchsia vest met luipaardprint, een rokje met tijgerstrepen. Ik koop het! Hoewel, ik vind vooral dat het een mooi motief moet zijn en dat de kleuren niet te hard moeten zijn. Daarnaast moet het stofje niet te veel glanzen en moet het goed met een effen kleur gecombineerd kunnen worden. Niet too much, maar gewoon leuk dus 🙂

Harige sneakers, I did it!

En toen kreeg ik een mailtje van Sacha, de welbekende schoenenwinkel waar je onder andere voor sandalen terecht kunt, waarin ze mijn shoptegoed aanboden, bracht ik een bezoekje aan hun website, klikte op sneakers en was op slag verliefd. Op harige jaguarsneakers wel te verstaan. Harige, oh mijn god! En ik kocht ze nog ook.

Lees ook:  Olivia's traktatie op het kinderdagverblijf

Jaguar is trouwens bijna luipaard hé, zelfde effect alleen puur zwart op bruin in plaats van het witbeige randje ertussen. Eén pot nat wat mij betreft. Als het om kledingprints gaat althans.

Dierenprints | Mijnlevenalsmama

Dierenprints | Mijnlevenalsmama

De schoenen zijn geweldig. Ik heb, behalve All Stars, vaak lage gympies van de H&M en merkte direct toen ik deze paste het kwaliteitsverschil. Niets ten nadele van katoenen gympen, want ook die zitten heerlijk, maar dit leer, deze pasvorm. Wauw! Ik trok de schoenen de volgende dag direct aan. Zonder sokken want het was redelijk warm. Tja, dat is toch niet zo’n enorme aanrader, want stiekem plakt dat leer dan onwijs – maar goed: geen stinkvoeten. Voordeel dus.

Afijn, mijn liefde voor dierenprints. Je vind het iets of niet. Evenals harige schoenen (of zoals Olivia zegt, knuffelschoenen). Ik vond het eerst niks en ‘schrok’ de eerste keer dat ik in de plaatselijke schoenenwinkel naar leuke sneakers liep en voelde dat de print van vacht was. Tot mijn oog op deze gympen viel en ik ze aan trok. Ik ben verliefd 🙂 En jij, heb jij ook iets dierenprint in je kast hangen of juist absoluut niet?

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.