Tag: Wat als je moet kiezen?

geplaatst in: Persoonlijk | 3

Gespot bij een stel fantastische mama’s met een blog en omdat ik veel van de antwoorden van Jessica herkenbaar vond besloot ik de tag over te nemen. Stel dat je moet kiezen tussen …?

 • Op de fiets: wind tegen op de heenweg of terugweg?

Dit vind ik meteen een moeilijke. Enerzijds zou ik volmondig terugweg willen zeggen, want dan kom ik tenminste niet bezweet en puffend op mijn werk of afspraak aan, maar anderzijds: ik ben nergens liever dan thuis – dus alles wat zorgt voor een langere terugreis is niet leuk. Heenweg dan maar.

 • Zomer of winter?

Zomer! Zonder twijfel, al is het alleen maar omdat ik een hekel heb aan ruiten krabben en koude voeten. Een stikheet huis en in slaap vallen of verstikkende benauwdheid vind ik dan weer één van de mindere dingen van de zomer. Maar ach, dat neem ik voor lief.

 • Frikadel of kroket

Een groentekroket 🙂

 • Fiets of auto?

Begin dit jaar zou ik gezegd hebben fiets, maar sinds we een auto hebben ben ik er verknocht aan, dus ik moet eerlijk zijn: auto.

julianatoren5_mijnlevenalsmama

 • Apple of Android?

Android, nooit geen Apple gehad en ik zie het ook niet gebeuren want ik houd niet van veranderingen.

 • Ochtend of avond?

De ochtend. Denk ik. De kindjes zijn altijd vroeg wakker en ik kom zelf ook best snel op gang. ’s Avonds ben ik juist een ‘inkakker’ en lig het liefst voor tien uur in bed. Als ik ’s ochtends langer kon slapen en overdag niet zoveel zou moeten, zou ik best een avondmens kunnen zijn geloof ik.

 • Werken: vroeg beginnen of laat thuis?

Vroeg beginnen! Het lijkt me heerlijk om om half vier al thuis te zijn en even de avondspits voor te zijn. Op mijn gemak eten klaar kunnen zetten en vervolgens pas de kindjes ophalen, in plaats van haast-haast met twee moeie kinderen om me heen.

 • Speelgoed met of zonder geluid?

Met is prima, ik hoor het na verloop van tijd toch niet meer. Uiteindelijk maken de meiden geluid genoeg, ook al heeft het speelgoed geen geluid 😉

 • Vis of vlees?

Neither, iets met vegetariër enzo.

Lees ook:  Tag: Pregnancy questions

Mijnlevenalsmama | Julianatoren

 • Baby of dreumes?

Moeilijk. Ik vind het afhankelijke, het kroelen, de geluidjes, de magie van baby’s geweldig. Maar daar staat het geklets, de motorische onhandigheid en tegelijkertijd de wijsheid en het worden van een eigen persoontje van de dreumes tegenover. Daarnaast is de dreumestijd ook makkelijker (vind ik althans), dat geeft voor mij de doorslag: dreumes.

 • Zoon of dochter?

Lijkt me duidelijk, dochter(s) natuurlijk!

 

3 Antwoorden

 1. Jessica

  Leuke tag… Vroeg beginnen i like it! Ben heerlijk om 4 uur klaar met werken, ik heb altijd echt het idee dat ik nog een middag heb in plaats van dat ik meteen moet gaan koken en bijna alweer naar bed ga (bewijs van)

 2. Nicole

  Oh ja dat vroeg beginnen vind ik ook wel fijn. Had ik op Aruba wel heel erg.. 7 uur beginnen en om 14 uur klaar haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.