Nog eens anderhalf jaar voeden

geplaatst in: Gezondheid, Persoonlijk | 1

Een kort blogje vandaag. Eentje over borstvoeding. ‘Gewoon’ omdat ik er trots op ben, blij mee ben en het voeden van mijn kindjes me ontzettend dierbaar is geworden de afgelopen jaren.

Ik schreef eerder dit blogje over de mijlpaal van Olivia al anderhalf jaar voeden, niet wetende dat ik toen pas op de helft zat voor wat betreft de borstvoedingsperiode bij mijn oudste moppie 😉 Vandaag, of nee eigenlijk over 3 dagen als ze anderhalf is, zo’n zelfde blogje over mijn jongste meisje. Over hoe we allebei, elke dag weer, zo genieten van het voedingsmomentje. Over hoe haar handje op mijn borst rust en we soms hele gesprekken voeren en samen lachen terwijl ze bij me drinkt.

Mijnlevenalsmama | Anderhalf jaar voeden

Quinn is in veel opzichten anders dan haar zus. En dat hoort ook, elk kindje is uniek, maar ik heb erg moeten wennen aan Quinns temperament als het gaat om borstvoeding. Waar Olivia zo nu en dan wat afgeleid, was Quinn dat continu en ook het plagerige bijten duurde een stuk langer om af te leren. Het is anders zo’n tweede keer, gemakkelijker. Net zo speciaal, maar het ‘alweer’ anderhalf jaar voeden voelt niet als een mijlpaal. Het is gewoon vanzelfsprekend, het gaat vanzelf, het is er gewoon. Elke avond weer en van mij mag het nog wel een tijdje zo blijven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.