Tag: Levensvragen

geplaatst in: Persoonlijk | 0

Ooit gespot op de blog van Lizzy en toen min of meer ‘vergeten’, maar vandaag dan toch mijn antwoorden op de Levensvragen-tag. Benieuwd naar mijn beste herinnering van afgelopen jaar, wat ik geleerd heb over mezelf en meer belangrijke kwesties? Lees dan snel verder!

  • Welke herinnering van afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?

Dat kan natuurlijk niet anders dan iets van de kindjes zijn 🙂 Kies ik dan voor het moment dat Quinn voor het allereerst haar grote zus een dikke knuffel gaf met twee armpjes om haar nek of voor de eerste keer dat Olivia “Ik houd ook van jou!” tegen me zei voor het slapen ’s avonds? Uhm je denkt toch niet serieus dat ik daartussen kan kiezen he?

  • Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Ik heb heel heel lang nagedacht wat ik hier wilde antwoorden, maar ik kan werkelijk waar NIETS bedenken wat ik altijd al had willen doen maar nooit heb gedaan. Het leek me als kind geweldig met blote voeten door de modder te lopen. En dat deed ik. Rennen door de regen. Check. Met losse handen in de achtbaan, dubbelcheck. Zoals ik hier al schreef heb ik geen bucketlist, ik wil meestal (redelijk) normale dingen en zorg dat ze na een tijdje gebeuren. Saai antwoord dus: niets.

  • Wat zou je doen in het leven als er totaal geen beperkingen waren?

Elke dag uit eten gaan, zo maar voor een dagje naar Barcelona vliegen, drie nachtjes Griekenland, dat soort dingen. Dingen die geld kosten en me om die reden ervan weerhouden het vaak te doen.

  • Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Een Whatsapp-gesprek met een vriendinnetje liet me vorige week inzien, terwijl ik degene was die haar een peptalk gaf, dat ik het afgelopen jaar door het sporten, die me-time heb leren opeisen en dat ik niemand schaadt met het claimen van wat me-time. Eigenlijk exact het advies dat ik haar gaf, waarvan ik me pas écht op dat moment besefte dat dat het geval is hier.

Lees ook:  Poging tot middagdutje
Mijnlevenalsmama | Twister
Een dagdromende Gwen. Een jaar of zeven geleden 😉
  • Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Elke dag zon, niet hoeven werken, ons gezinnetje en elke dag leuke dingen doen. De ‘simpele’ dingen in het leven eigenlijk 🙂

  • Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

Met het oog op Olivia die naar school gaat in oktober, hoop ik (misschien tegen beter weten in) met de extra ‘vrije’ tijd die dan overdag heb op de dagen dat ik niet voor mijn baas werk, mijn blog naar een hoger niveau te tillen of op een andere manier (workin’ on that) voor mezelf te gaan beginnen. Iets dat ik altijd al heb gewild, maar nooit gedurfd. Wie weet, de tijd zal het leren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.