Zomerrooster

geplaatst in: Ontspanning | 1

Al een tijdje speel ik met het idee een zomervakantie in te plannen op mijn blog. Om dus ‘gewoon’ een blogvakantie te nemen en een paar weken offline te gaan. Geen nieuwe blogs online te zetten. No worries: een zomervakantie is het niet geworden. Een zomerrooster echter wel.

Even een stapje terug

Mijnlevenalsmama is mijn hobby, mijn uitlaatklep en toch, ondanks dat ik het voor mezelf doe (oké en voor jullie natuurlijk) leg ik mezelf schrijfdruk op. Ik vind het heerlijk om ’s avonds als de meiden slapen een blogje te typen. Om elk onderwerp dat me te binnen schiet om een blog aan te wijden direct in mijn telefoon op te slaan, om ideeën die al maandenlang in mijn concepten staan uit te typen. Ik moet niks, maar ik doe het toch. Alleen niet de komende 6 weken 😉

Mijnlevenalsmama | Zomer

Mijnlevenalsmama | Zomer

Genieten, klusjes en kusjes

De komende zes weken geldt een zomerrooster op Mijnlevenalsmama en ga ik ultiem genieten van de rust (en onze welverdiende vakantie met z’n vieren). Ik ga mezelf even geen blogdruk opleggen, ik heb namelijk zat uitgewerkte blogjes klaar staan om jullie toch van leesvoer te voorzien. Natuurlijk zal ik zo nu en dan nieuwe dingen typen en tussendoor ideeën opslaan, maar dat is dan omdat het kan. Niet omdat het moet (van mezelf).

Zoals ik hier schreef verschijnen mijn blogs op vaste dagen: maandag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. De komende zes weken is dit anders. Er zullen alleen op maandag, woensdag en zaterdag blogjes verschijnen. That’s it! Maar geen zorgen, vanaf 8 augustus verschijnen er weer gewoon vijf blogs per week. Schrijven is immers te leuk om te laten, fijne zomer lieve lezers!

Lees ook:  Bewust genieten ... hoe dan?!

  1. Jessica

    Heerlijk een blog vakantie in plannen! Goede keuze van je! Lekker genieten van je gezin, en door de rust zal je nog meer inspiratie opdoen voor na 8 augustus! Fijne vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.