10x dit wist je nog niet over mij

geplaatst in: Persoonlijk | 3

Na ruim 3,5 jaar bloggen weten jullie inmiddels HEEL VEEL over mij, maar er zijn natuurlijk altijd dingen die nog niet aan bod zijn gekomen. Dingen die gewoonweg nooit te sprake kwamen, dingen die ik voor mezelf houdt én dingen die ik nooit eerder gedeeld heb. Van die laatste categorie zet ik er vandaag 10 op een rijtje. Random weetjes over mij die ik leuk vind om te delen. Lees je mee?

 1. Ik vind kauwgom snel uitgekauwd, welk merk dan ook. Daarnaast steek ik trouwens altijd 2 kauwgompjes in mijn mond, liever nog 3 zelfs. En een (half)uur later ben ik er dus alweer klaar mee 😉
 2. Stiekem zit er nog steeds een hardstyle-meisje verborgen in me. Vroeger (lees: een jaar of tien geleden) ging ik regelmatig naar feesten zoals Mysteryland en Qlimax en nog steeds kan ik die muziek waarderen en zou het liefst meestampen als ik het hoor. Ik draai het overigens alleen als ik aan het sporten ben (en dan stamp ik dus niet mee).
 3. Vooruit inparkeren is niet aan mij besteed. Ik draai onze auto dus altijd achterwaarts in en durf dan zelfs de smalste plekjes te pakken, zolang ik de bocht maar achteruit kan maken.
 4. Na jaren geen zwarte koffie te hebben gelust, vind ik cappuccino inmiddels snel waterig smaken en heb dus de voorkeur voor zwart.
 5. Ik kan zeshonderd dingen bedenken die ik wil doen en dan gewoon helemaal niets aanpakken. Een vreselijk irritante eigenschap vind ik.
 6. Rustig op de bank zitten als er nog allerlei klusjes te doen zijn kan ik niet.
 7. Ik snap niks van de sushi-hype.
 8. Sinds ik mama van twee ben, ben ik 200% makkelijker geworden in mama-dingen. Vieze neus? Prima. Vlek op je kleren? Kan prima nog een dagje. Maar ook dingen zoals niet eten en de boel overhoop halen boeien me minder dan voorheen.
 9. Fruit eten uit het vuistje en met de schil vind ik helemaal niet lekker. Het oog wil ook wat! Mooie schijfjes appel, wat kaneel erover, gelijke blokjes peer, een banaan in plakjes, aardbeien gehalveerd en met het kroontje eraf – dat soort dingen.
 10. Zodra we uit bed stappen maak ik het bed op en trek de gordijnen open (het raam staat meestal al open) – niets vervelender dan later op de ochtend terug te moeten naar de slaapkamer en dan in zo’n donkere muffe kamer te moeten lopen. Nou ja, bijna niets dan 😉
Lees ook:  Herstel keizersnede: maand later

Mijnlevenalsmama | Weetjes

Tot zover weer wat leuke weetjes over mij, nu is het jouw beurt. Vertel eens, heb jij ook zo’n soortgelijk weetje dat eigenlijk nooit ter sprake komt?

3 Responses

 1. Leonie van Mil

  Leuk om te lezen. Nummers 1 en 5 heel herkenbaar. En sushi… tja, ik hou niet van vis, maar degene zonder zijn toch wel heel erg lekker 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.