Dagje Oud-Valkeveen

geplaatst in: Gezinsleven, Ontspanning | 3

Tijdens onze vakantie brachten wij naast een bezoek aan het Nijntjemuseum, ook een bezoekje aan Speelpark Oud-Valkeveen. Vooraf vertelde ik Olivia dat het zoiets was als de Julianatoren, dus ze had er onwijs veel zin in. Net als wij, want hoe leuk is Oud Valkeveen nu eigenlijk met kleine kindjes? Ik kan je vertellen: geweldig! Kijk mee naar onze dag.

Mijnlevenalsmama | Oud Valkeveen

Mijnlevenalsmama | Oud Valkeveen

Oud-Valkeveen is inderdaad vergelijkbaar met de Julianatoren. Alleen dan leuker. In ieder geval voor mijn meiden. Het is een mix tussen speeltuin en pretpark en heel erg ruim opgezet. Onze absolute favoriet? Het minipark dat gebaseerd is op Erik of het Klein Insectenboek. We hadden een zonnige dag uitgekozen, dus een groot speelterrein met allerlei kruiptunnels, kleine schommels, knoppen waar je op kunt drukken en waar dan muziek uit komt én een hek rondom dat alleen met zo’n hoge knop geopend kan worden is dé plek voor een ondernemende dreumes en nieuwsgierige peuter 🙂 Papa en mama hebben dus lekker in het zonnetje gezeten, terwijl de meiden zich vermaakten.

Mijnlevenalsmama | Oud Valkeveen

Mijnlevenalsmama | Oud Valkeveen

Het leuke aan dit speelpark is de ruimte. Overal staan picknicktafels, er zijn grasveldjes om een kleedje op neer te leggen en in de buurt van één van de vele speeltoestellen neer te strijken, er wordt op meerdere plaatsen (heerlijke!) koffie en ander lekkers verkocht en er zijn geen lange wachtrijen (althans, niet toen wij er waren).

En wat denk je van een grote draaimolen, schommelboot, boemeltrein, waterfietsen, een veld vol springkussens, indoor ballenbak en jeeps die Olivia zelf kon besturen? Oud-Valkeveen is een enorme aanrader en de toegangsprijs is slechts € 10,- per persoon (vanaf 2 jaar) dus het is zeker iets wat wij vaker gaan doen!

Lees ook:  Julianatoren met peuter en dreumes

Mijnlevenalsmama | Oud Valkeveen

Zijn jullie wel eens in Oud-Valkeveen geweest met je kinderen of misschien toen je zelf nog klein was? Ik kende het helemaal niet namelijk!

 

3 Antwoorden

  1. Jessica

    Volgens mij is dat een hele leuke speeltuin. Ik ben er helaas zelf nooit geweest (denk ik), maar staat zeker voor als ik kindjes heb een keer op de lijst.

    • Gwen

      Ja echt doen! Ik kende het dus ook helemaal niet, maar weet zeker dat ik er als kind ook heel blij van was geworden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.