Quinns 2e verjaardagsfeestje!

geplaatst in: Gezinsleven | 0

Vorige week was Quinns verjaardag, de zondag ervoor vierden we het. Een klein feestje met wat buren, oma, vriendinnen van mij met peuterkindjes en mijn zusje. Het was een geweldig feestje, Quinns rode wangetjes van de opwinding spraken boekdelen 🙂

Mijnlevenalsmama | Quinns 2e verjaardag

Mijnlevenalsmama | Quinns 2e verjaardag

Taart met Mickey Mouse

Het feest begon al om 6.30 uur ’s ochtends, toen Olivia wakker werd en direct in haar schoen wilde kijken (die mogen ze hier op zaterdagavond zetten). Quinn werd wakker van het geluid en we besloten haar kado beneden uit te pakken, in plaats van op onze slaapkamer. “Nijntje! Ballon!” Ze bleef maar wijzen naar het plafond, maar was ballonnen hingen en Nijntje slingers. Het schoenkado was leuk, maar de Baby Born die dochterlief kreeg leuker. De meisjes waren direct druk met hun poppen, terwijl op ons gemak ontbijt maakten en aten.

Net als bij Olivia besloot ik een fototaart bij Hema te bestellen. Met Mickey Mouse natuurlijk. Quinn is gek op die muis en zijn Clubhouse-vriendjes. We vierden het van 10 tot 12.30 met taart, koffie en wat bladerdeeghapjes, soep en stokbrood. Een geslaagde ochtend met heel veel leuke kado’s en een opgewonden blije jarige job 🙂

Mijnlevenalsmama | Quinns 2e verjaardag

Mijnlevenalsmama | Quinns 2e verjaardag

Geen dreumes, maar peuter

En dan heb je dus opeens geen dreumes meer in huis maar een peuter. Peuterstreken had ze al, een eigen willetje ook. Er is dus eigenlijk niets veranderd. Behalve dan dat grote zus nu benadrukt dat Quinn 2 is en Quinn dit zelf ook trots vertelt tegen iedereen 😉

De pop, megaveel nieuwe kleertjes voor de pop, de grote en kleine rijdende loeiende auto’s, de Barbie, het Nijntje-spelletje, de boekjes, blokken Ên de Regenboog van Grimm zijne en groot succes. Beiden raken niet uitgespeeld met het nieuwe speelgoed, alleen dat samen spelen, samen delen is een dingetje. Nog meer dan eerst nu wel een peuter en kleuter hebben, maar dat is weer een heel ander verhaal 😉 Het was een toffe 2e verjaardag, op naar weer een mooi jaar!

Lees ook:  Lief Dagboek #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.