Jump jump Hippy Skippy + winactie

geplaatst in: Ontspanning, Samenwerkingen | 6

Je kent hem vast: de skippykoe. Bij ons op het kinderdagverblijf hebben ze er eentje geloof ik en ook vrienden van ons hebben hem in huis staan. De zwart-witte koe heeft inmiddels een heleboel andere (gekleurde) vriendjes gekregen, waarvan wij er eentje ontvingen én ik iemand van jullie blij mee ga maken. Lees snel verder!

Mijnlevenalsmama | Hippy Skippy

Leuk, druk en lief huisdier erbij

Soms krijg je van die mailtjes van shops waar je direct blij van wordt. Ik wel althans. De mail van de Blije Egel begin vorige week is één van die blijmakers. Of ik een roze Hippy Skippy hert onder de kerstboom wilde voor mijn meiden. Maar natuurlijk! Daarnaast koos ik voor een onwijs lief muziekdoosje voor ons kleinste meisje in mijn buik en een set superschattige (en handige) opbergbakjes voor dagjes weg en als aanvulling op de collectie voor in de schooltas van Olivia. Wij hebben namelijk de gewoonte een handje paprika of paar plakjes komkommer mee te geven, bovenop de normale pauzehap – extra bakjes komen dus altijd van pas.

Mijnlevenalsmama | Hippy Skippy
Het licht maakt hem oranje, maar dat is ‘ie niet. Meet onze nieuwe huisgenoot: het neonroze HIppy Skippy hert!

Mijnlevenalsmama | Kado

Terug naar het nieuwe huisdier: ons springende neonroze hert. Ik dacht altijd dat die Hippy Skippy’s leuk waren tot een jaar of 2, omdat ze zo laag zijn, maar wat blijkt? Ze worden officieel pas aangeraden vanaf 3 jaar. En ik begrijp inmiddels waarom, want Olivia sprong er na 5 minuten aftasten direct het hele huis mee door, terwijl Quinn het springen nog achterwege laat. Zij gebruikt onze nieuwste bewoner als stoeltje terwijl ze rozijntjes eet en geeft hem een kusje voor we ’s avonds naar boven gaan. We gaan er dus absoluut nog een paar jaar plezier van beleven hier in huis!

Winactie: een groene of roze Hippy Skippy

Het is natuurlijk Kerst vandaag en wat is dan leuker dan iemand anders blij mogen maken? Ik mag een Hippy Skippy naar keuze weggeven, zodat ook jouw kindje door het huis kan springen (of kusjes kan geven voor het slapen gaan).

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen en welke variant je dan wilt.
 • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Facebook en/of Bloglovin’ en dit bericht liked.

De winactie loopt t/m 4 januari, op 5 januari zal ik de winnaar via de Facebookpagina bekend maken. Heel veel succes!

6 Antwoorden

 1. Janke

  Wat een super gave winactie.
  Ik doe graag mee voor ons meisje die dit helemaal geweldig vind in de indoorspeeltuin en wat is er nou leuker dan er 1 thuis te hebben.
  We duimen voor de roze variant.

 2. Lien

  Deze zou ik wel graag winnen voor mijn metekindje Roan! De groene lijkt me perfect want dat is zijn lievelingskleur!

 3. Manon

  Wij hebben al een skippykoe, maar ik zou er graag een winnen voor mijn nichtje Nina, die hopelijk over een paar maanden zonder haar spreidbroek de wereld mag gaan ontdekken!

 4. Myrthe

  De groene variant lijkt me super leuk voor onze jonge kids! Ze hebben op de peuterspeelzaal ook zo’n skippy en daar zijn ze echt helemaal gek op! Ik hoop er eentje voor ze te winnen. Ik denk dat we er heel lang plezier van zouden hebben. Het is inderdaad ook ideaal als bijzet stoeltje :).

 5. Nadia

  Wat leuk! Heel anders dan de Skippy koe. Een groene Hippy Skippy voor mijn schatje dat gek op broccoli is. ? Ik volg je al op Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.