Verjaardagen onthouden + winactie

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 1

Je kent ze vast, van die mensen die (vroeger) allerlei telefoonnummers uit hun hoofd wisten? Die van elke vriendin het postadres konden dromen en nooit verjaardagen vergaten? Ik was zo iemand. Was ja, want telefoonnummers onthoudt mijn telefoon tegenwoordig, kaartjes stuur ik bijna niet meer en verjaardagen vergeet ik stom genoeg altijd. Tenzij Facebook me herinnert 😉 De huistelefoonnummers van al mijn vriendinnetjes van vroeger kan ik echter nog steeds dromen.

Verjaardag onthouden, hoe dan?!

Sinds ik moeder ben liggen mijn prioriteiten, laten we zeggen, anders dan daar waar ze eerst lagen. Was voorheen kort door de bocht mijn werk het belangrijkste, is dat nu zonder twijfel mijn gezin. Ook het sociale leven heeft een andere plek gekregen, waardoor ik selectiever in mijn vriendschappen ben geworden. Nu was ik al nooit iemand met tientallen vrienden, maar had wel altijd overal kennissen. Inmiddels zijn mijn vrienden op 2 handen te tellen en is ook de kennisenkring kleiner. Helemaal prima.

Zoals de introductie al aangaf, heb ik Facebook als verjaardagsreminder. Ik heb een vriendin die altijd kaartjes stuurt. Zwanger? Verjaardagen van zowel ons als de kids? Een andere gelegenheid, zodra er een kaartje op de mat valt weet ik al dat ie van haar is. Zo zo zo leuk! Ik zou zelf graag ook zo zijn en terwijl ik dit typ denk ik: probeer het eens, ga een verjaardagskalender maken. En bijhouden 😉

Nog wat te leren op dat gebied

Ik weet wanneer wij zelf jarig zijn, de verjaardag van mijn ouders, zusje en broertjes kan ik dromen, de verjaardag van de buurman zit erin gebakken omdat het rond Joost en Olivia’s feestje is, van m’n buurvrouw weet ik om en nabij de datum, m’n schoonmoeders datum is blijven hanegn, van een andere goede vriendin heb ik op moment van schrijven even geen idee  (maar weet gek genoeg wel de datum van haar vriends verjaardag) en van mijn overbuuf weet ik hem sinds dit jaar, omdat ik een dag eerder positief testte van dit kindje en die dag dus voortaan in mijn geheugen gegrift staat.

Lees ook:  Eerste knipbeurt een feit

Lang verhaal kort: qua verjaardagen heb ik als goede vriendin nog een boel te leren 😉 Net als dat attente met kaartjes sturen. Ik wil wel, maar het ‘lukt’ me niet. Simpelweg omdat andere zaken meer aandacht vragen.

Winactie: een XXL verjaardagskalender

Hopelijk gaat dit bij jou thuis anders, want ik heb een toffe winactie in samenwerking met Hetfotoalbum waardoor je nooit meer een verjaardag dankzij Facebook hoef te onthouden!

Wat moet je hiervoor doen?

  • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen.
  • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Facebook en/of Bloglovin’ en dit bericht liked.

De winactie loopt t/m 22 februari, op 23 februari zal ik de winnaar via de Facebookpagina bekend maken. Heel veel succes!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

  1. Marian B

    Hahaha heel herkenbaar, ik weet ook nog de telefoonnummers van mijn vriendinnen van vroeger en andere gekke dingen. Maar tegenwoordig vergeet ik regelmatig verjaardagen en helaas nog veel meer dingen. Een mooie grote verjaardagskalender is zeker welkom, de huidige is te klein en niet meer up to date. Nu alleen niet vergeten er regelmatig op te kijken 😉 Volg je op Bloglovin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.