Dagboek van een zwangere #8

geplaatst in: Zwangerschap | 0

Orde scheppen, zo’n beetje het thema van de afgelopen twee weken en het einde komt in zicht. Toen ik zwanger was van Olivia hadden we rond 22 weken zwangerschap de hele babykamer klaar. Ik herinner me nog dat Joost de meubels in elkaar zette toen ik krap 4 maanden zwanger was. Die meubels, die hebben we. De kamer – da’s een heel ander verhaal 😉

Meiden- en babykamer

De plannen voor het herinrichten van de kamers lagen er al eventjes, de boel in gang zetten hebben we uitgesteld tot afgelopen weekend. Quinn verlaat de babykamer én haar ledikant, om samen met Olivia in onze kamer in te trekken. Wij verhuizen naar Olivia’s kamer en de babykamer blijft babykamer. Maar dan wel nadat ik weer het één en ander verschoven heb qua meubels en we de volledige aankleding opnieuw doen.

De babykamer staat volgende maand op de planning, nu richten we ons op de meidenkamer en onze slaapkamer. Mijn hoofd draaide al een paar weken overuren over deze hele ‘operatie’, dus ik ben blij dat er eindelijk wat orde komt. Aanstaande zaterdag gaat het gebeuren en verplaatst Joost ons en Olivia’s bed. Quinns nieuwe bed staat reeds in onze kamer en de bureautjes voor de meiden zitten ook al in elkaar. Ik ben zooo benieuwd hoe het gaat als ze samen slapen strakjes, hoe Quinn überhaupt slaapt in een groot bed en stiekem ook hoe het uitpakt in onze nieuwe kamer, die nét groot genoeg is voor ons bed, 2 nachttafeltjes en een co-sleeper. To be continued.

Meidenkamer | Mijnlevenalsmama

Iets minder hormonaal

Ik durf het nog niet hardop te zeggen (of nou ja, eigenlijk nu dus wel), maar ik denk dat ik langzaamaan iets minder hormonaal begin te worden. Deze derde zwangerschap staat in het teken van mijn horrormonen, dat schreef ik al eerder. Waar het enige negatieve tijdens zwangerschap van Quinn mijn bekkenklachten waren, zijn dat ditmaal met stip mijn hormonen. Kort lontje, weinig geduld, vaak chagrijnig – ik wijd het allemaal aan hormonen. En slaaptekort – maar dat is moeder-eigen toch? Afijn, mijn lontje groeit weer een beetje, de babykamer is bijna klaar om gepimpt te worden en de meidenkamer is na dit weekend een feit. Op naar de laatste termijn!

Lees ook:  Eetdagboek van een zwangere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.