Kleren maken de man

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 0

Wij zijn zo’n stel dat never-ever gaat winkelen samen. Sterker nog: we gaan helemaal niet winkelen. Alsin, door de stad slenteren, een paar winkels in- en uit, pashokjes onveilig maken en tussendoor lunchen met een klef kaasbroodje bij de Hema. Als kind zijnde was ik gek op dit tafereel, inmiddels word ik van het idee alleen al weeïg. En da’s niet in positieve zin. Nee, Joost en ik shoppen liever online 🙂 Het was dan ook een aangename verrassing toen ik shoptegoed kreeg van ADAM Brandstore om Joost in het nieuw te steken. Kleren maken de man toch? Kijk en lees mee wat wij kochten en vinden van deze shop.

Dikke truienweer

ADAM Brandstore is er, in mijn ogen, speciaal voor de werkende man. De wat nettere jassen, broeken, truien, een berg overhemden. Een tikkie kak zelfs, maar lang niet alles. Gelukkig maar, want dat past niet bij mijn grote liefde. Overhemden en nette werkkleding draagt hij echter dagelijks. Voor zijn werk dus 😉 Qua overhemden is Joost momenteel voorzien (plus hij is dol op een bepaald type overhemd van een niet nader te noemen keten die zich ook op nette kleding richt), dus nadat we samen de site uitgebreid hebben bekeken viel de keuze op een trui.

Een trui in de zomer? Tja, waarom niet. Het is op moment van schrijven krap 10 graden en het regent. Heerlijk truienweer! Het is overigens geen dikke trui en 100% katoen, dus het ademt ook een stuk beter dan een dikke wollen trui. En zeg nou zelf, dit kan toch ook gewoon zomers? Einde van de dag, buiten in de tuin, vuurkorf aan, kaarsjes erbij. Een wijntje

Lees ook:  Natuurlijke verzorgingsproducten

Mijnlevenalsmama | Sweater

Naast de trui bestelde manlief een tripack met boxershorts van Bjorn Borg. Nu deel ik veel online, maar dit houd ik voor mezelf – dat snap je vast 😉 Het zijn fijne boxershorts die hij al kende omdat hij ze vaker koopt. Turkoois, roze en donkerblauw, een prima aanwinst voor de zomer dus!

Snelle levering, luxe verpakking

Zondagavond rond half 11 een bestelling plaatsen, dinsdag een chique doos geleverd krijgen. Dat noem ik nou nog eens service! Het enige nadeel was dat Joost geen track&trace code ontving via de mail, dus dat we eigenlijk geen idee hadden wanneer het pakketje geleverd zou worden. Aan de andere kant, als ze altijd de volgende dag (want zondagavond telt mijns inziens als maandag) leveren, is de boel traceren bijna overbodig. Een Zweedse keten met 2 grote letters doet er elke keer een stuk langer over kan ik je vertellen 😉

Lang verhaal kort: ADAM Brandstore is een aanrader! Kleren maken de man en mijn man hebben ze zeker gemaakt. Het is zelfs zo ‘erg’ dat Joost de trui die hij nu in het grijs heeft, ook nog in het lichtblauw besteld heeft. Hij zit heerlijk, blijft mooi in de was (geen pluisjes, goede pasvorm, geen doorlopen kleuren) en staat heel mooi. Twee toffe truien in de kast hebben hangen kan nooit kwaad toch?

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.