Toch nog een fotoshoot + het resultaat!

geplaatst in: Zwangerschap | 2

Een zwangerschapsshoot, de één vindt het geweldig, de ander walgt ervan. Ik ben zo iemand die het geweldig vind. Toch twijfelde ik ditmaal of ik mijn bolle buik op de gevoelige plaat vast wilde laten leggen.

Ik heb immers al prachtige zwangere foto’s van mezelf en hoewel ik de resultaten van beide shoots erg mooi vind, voelde het na de bevalling uiteindelijk ‘gek’ om ze in huis te hebben hangen. Het kindje in spé was er immers nog niet echt bij op die foto’s. Ruim 30 weken zwangere realiseerde ik me dat een vriendin prachtige sexy foto’s met blote buik van zichzelf had laten maken, dat wil ik! En zo geschiedde. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Mijnlevenalsmama | Portret

Mijnlevenalsmama | Zwangerschapsshoot

Fantastic vet portret

Martine van Fantastic Moms doet naast leuk schrijven nog veel meer. Fotograferen bijvoorbeeld. Zenuwachtig was ik niet, maar ongemakkelijk is het toch altijd wel, zo’n shoot. Geforceerd lachen, houdingen die in je hoofd idioot eruit zien (maar het op camera onwijs goed blijken te doen) en dan ook nog eens, in mijn geval, met wat minder kleding dan normaal. Maar wat was het tof om te doen en wat voelde ik me binnen no-time niet ongemakkelijk bij Martine! Het resultaat is, al zeg ik het zelf, geweldig. Ik deel graag een paar kiekjes met jullie 🙂

Mijnlevenalsmama | Zwangerschapsshoot

Mijnlevenalsmama | Zwangerschapsshoot

Mijnlevenalsmama | Zwangerschapsshoot

Drie x zwanger, drie x anders

3x heel ander soort foto’s, 3x dezelfde vrouw, 3x bijna of ruim 20 kilo aangekomen, 3x een prachtige zwangere stralende vrouw, 3x geluk, 3x geweldige foto’s, 3x ik die heel erg trots is, zowel op de buik als de foto’s 🙂 Ik ben zo blij dat ik het toch weer gedaan heb dit keer, een zwangerschapsshoot, al is het maar om ‘later als ik groot ben’ nog eens naar terug te kijken.

Lees ook:  Energiek, fitter, happy #18

Voor de volledigheid, en vooral ook omdat ik het zelf onwijs leuk vind om naast elkaar te zien, heb ik hieronder ‘3x zwangere Gwen’ op een rijtje gezet. 3x een geweldig meisje in mijn buik, ik ben trots!

31 weken zwanger van Olivia

Mijnlevenalsmama | Zwangerschapsshoot

30 weken zwanger van Quinn

Mijnlevenalsmama | Zwangerschapsshoot

34 weken zwanger van mini

Mijnlevenalsmama | Zwangerschapsshoot

 

2 Antwoorden

  1. Nicole

    Ja prachtig! Ben zelf toch ook weer blij de foto’s te hebben al vind ik de meeste foto’s van m’n eerste zwangerschap helemaal niet meer mooi en de mooiste zijn “te sexy” en heb ik nooit laten zien online haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.