Bevallen en bloggen?

geplaatst in: Huisvlijt, Ontspanning | 1

Met mijn bevalling, de kraamperiode, het drukke leven met drie kinderen dat ongetwijfeld even wennen is én de zomervakantie van Olivia voor de deur, wil ik het vandaag eens hebben over mijn blogplanning de komende tijd. Want hoe leuk ik het bloggen ook vind, tijd met mijn meisjes (en man) is me meer waard in deze waardevolle periode van nieuw leven in ons gezin.

Drie blogs in de week?

Sinds september, volgens mij, verschijnen er 3 blogjes in de week op Mijnlevenalsmama. Daarvoor waren het 5 blogs in de week en ooit heb ik er zelfs 6 per week online gegooid. Dat laatste was toen ik nog maar één kindje en dus zeeën van tijd had 😉

Mijnlevenalsmama | Blogverlof

Nog altijd vind ik het bloggen heerlijk, de ene keer kom ik gemakkelijker op onderwerpen waar ik over wil schrijven dan de andere keer, maar dat hoort erbij. Het voelt niet als een verplichting, maar als een uitlaatklep. Maar goed, ik WEET dat er enorm veel verandert hier de komende tijd. Dat ik mijn dagen opnieuw moet leren indelen met weer een newborn aan de borst, dat ik de tijd dat ik Olivia en Quinn om me heen heb en dan geen logge buik meer meesleep plezier wil maken met hen. Dat ik in plaats van series kijken weer wat meer wil lezen en dat ook Joost en ik zomers ’s avond liever kletsen en een wijntje drinken dan dat we laptoppen. Dus ja, het bloggen schiet er de komende tijd bij in. Denk ik.

Voorlopig genoeg, wél even vakantie

Voorlopig liggen er voldoende blogjes ‘op de plank’ en heb ik tot eind juni gewoon 3 blogs in de week ingepland staan. Iets met verlof, inspiratie en vooruit werken. Daarnaast wil ik strakjes mijn bevallingsverhaal weer met jullie delen, wat schrijven over de borstvoeding, de kraamweek én overall hoe de eerste periode als mama van drie bevalt.

Lees ook:  Batterij opladen

Olivia’s schoolvakantie start half juli, eind juli gaan we een weekje op vakantie en die week daarvoor en daarna is Joost ook vrij. Eind augustus start ik weer op mijn werk. Een heerlijk rustige zomer met ons vijfjes voor de boeg dus! Voor nu heb ik het volgende in mijn hoofd qua bloggen: ik blijf voorlopig op maximaal 3 blogs in de week. Dit was haalbaar in combinatie met het vele sporten en de zwangerschap en het lijkt mij ook haalbaar in combinatie met ons ‘nieuwe’ gezin en het sporten dat ook weer opgepakt wordt na mijn herstel. Daarnaast las ik een maandje blogvakantie in en zal er van half juli tot half augustus niets online komen. Na de vakantie hoop ik jullie hier allemaal weer aan te treffen en heb ik vast en zeker weer een boel te vertellen, want een maand lang niks delen – da’s zo makkelijk nog niet 😉

  1. Nicole

    Ik ben sinds kort van 7 naar 6 blogs gegaan haha. Waarvan 1 dus een zwangerschapsupdate is (die straks vervalt) en eentje een weekoverzicht, die ook wel “makkelijk” is elke week. Hoe ik het straks ga doen weet ik niet. Probeer vooruit te werken een beetje. Maar merk dat ik teveel wil in een te korte tijd. Dus snap je maand ertussenuit heeel goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.