Hoera, Charlie 1 maand oud + winactie!

geplaatst in: Gezinsleven, Samenwerkingen | 7

Morgen is het 29 juni en dat betekent dat onze kleinste telg morgen alweer 1 maand oud is. Een hele maand, wauw! Enerzijds vliegt de tijd en lijkt het gisteren dat ze op mijn borst gelegd werd, anderzijds is het alsof ze er altijd al is geweest. Onze kleine Charlie, de kers op de taart, mijn kleine poppetje 

Een maand met een gouden randje

Maandelijkse updates op mijn blog over de ontwikkeling van mini is niks voor mij, maar deze eerste maand – daar blik ik graag even op terug. Het is namelijk voorbij gevlogen. Het was intens, bijzonder, vermoeiend, geweldig en tegelijkertijd was het ‘gewoon’ – in de positieve zin van het woord.

Vanaf het moment dat Charlie geboren was, was het alsof ze er altijd al was. Dat was zowel bij Olivia als Quinn ook het geval, maar ik heb ook wel eens geschreven dat ik bij Quinn toentertijd even heb moeten wennen aan het verdelen van mijn aandacht. Aan het feit dat ik vanaf dat moment van 2 meisjes intens veel hield en hoe ik dan de één niet tekort zou doen als ik de ander knuffelde en andersom. Met Charlie heb ik dat gevoel geen moment gehad. Olivia en Quinn kriebel en knuffel ik waar kan. Charlie ligt een groot deel van de dag op mijn borst/schoot en op dat moment voelt het totaal niet alsof ik de andere twee tekort doe. Sterker nog: zij hebben dat gevoel ook niet (denk ik), want ze duiken er gewoon bij als ze daar behoefte aan hebben.

Lees ook:  Koopjesjagen? Niks voor mij!

Een maand met een gouden randje. Een soepele bevalling, voortreffelijk herstel, een tevreden baby, een heerlijke kraamweek, een dagritme zoals het altijd al was met een baby die daar prima op ‘meevaart’ en ik die weer bruis van de energie 🙂

Winactie: gepersonaliseerde armband, speciaal voor jou!

Speciaal voor jullie, mijn trouwe lezers, heb ik een leuke winactie in samenwerking met Kaya Sieraden opgezet. Herinner je deze blog over mijn naamketting waar Charlies naam al op stond nog? Jij kunt een gepersonaliseerde ‘Infinity’ armband met de naam van jouw kind(eren) winnen, te gek toch?!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag wilt winnen en welke na(a)m(en) er dan op moet komen te staan.
 • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Facebook en/of Bloglovin’ en dit bericht liked.

De winactie loopt t/m 5 juli, de dag erna zal ik de winnaar via de Facebookpagina bekend maken. Heel veel succes!

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

7 Antwoorden

 1. Hermien Sprong

  Wauw mooie armand ik lees altijd alles van je. Leuk om te zien hoe je het allemaal combineert vooral. De namen van mijn kinderen zijn Isa en Kai. Goeie vraag waarom ik deze armband zou moeten winnen……. Gewoon omdat ik het verdien? Een lieve mama ben die af en toe moeite heeft om de juiste balans te vinden tussen werk en aandacht verdelen.

 2. Farina

  Wow, ik doe erg graag mee! Net als jij een maand geleden bevallen (de 24e) van onze tweede zoon..Hugo! Samen met Gijs, onze eerste, lijkt het me heel mooi om de namen van mijn twee ventjes op een mooie armband (tóch ook iets meisjesachtig voor mama ?) te hebben en het met heel veel trots te dragen!

 3. Marian B

  Een maand alweer, wat gaat het snel! Ik doe graag mee, ik heb nog steeds geen mooi sieraad met daarop de namen van mijn twee schatten Bas en Sanne. Dat wordt toch echt wel eens tijd! Ik ben geen perfecte mama maar ik doe mijn best, en daarom zou dit een mooie verrassing zijn 😉

 4. Karin

  Fijn om te lezen dat het goed met jullie gaat en jullie zo genieten!! Ik vind de armband prachtig en zou graag de armband met trots dragen met de namen van onze 3 kanjers! Jill ons zonnetje in huis, Quinten ons prachtige sterretje en Dylan onze laatste aanwinst die nu al zo dapper en sterk is! Groetjes Karin

 5. Lizette

  Ja die wil ik graag winnen! Mijn 2e zoontje is 2 weken terug geboren dus het was erg leuk om deze zwangerschap jouw zwangerschap en belevenissen te volgen. Goed om te lezen dat het goed gaat! Het zou super leuk zijn om de namen Ischa en Ephron altijd bij mij te dragen ?

  • Gwen

   Hai Lizette, wil je mij even jouw gegevens mailen via het contactformulier. Je hebt het armbandje gewonnen!

 6. Saskia Verhoeven

  Het lijkt me superleuk om deze armband te winnen! Ik ben 6 dagen geleden bevallen van ons 2e zoontje. En dit zou een fantastisch kadotje zijn. Ik zou hun beide namen erop willen zetten: Moos en Julan.
  En natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je lieve meisje Charlie! Ik vond het heel leuk om een soort van gelijk op te gaan met je en je blogs weer te lezen. Geniet van je meiden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.