Het kaartje van Charlie

geplaatst in: Samenwerkingen, Zwangerschap | 1

Een geboortekaartje hoort erbij. Vind ik. Digitale aankondigingen of niet, zo’n kaartje heb je voor altijd. Ik weet bijvoorbeeld ook nog precies hoe de mijne eruitziet en word blij als ik hem in mijn plakboek zie zitten. Vandaag laat ik Charlies kaartje aan jullie zien. Een beetje in dezelfde stijl als die van haar zussen en toch ook weer een beetje anders. Chiquer, hipper? In ieder geval wederom uniek, eigen. Speciaal voor Charlie.

Alle drie de meiden 

In dit blogje showde ik de kaartjes van Olivia en Quinn. Beiden met een zelfde soort getekend kindje erop. Dat wilden we dus weer. In tegenstelling tot de geboortekaartjes van de oudste twee, bestelden we ditmaal kaartjes bij Hippe Geboortekaartjes omdat ik de kaartjes door hen aangeboden kreeg. Nog voor ik op dat aanbod in ging (ik wilde namelijk eerst kijken of ik hier wel iets dat op die andere kaartjes zou lijken zou kunnen vinden) spotte ik Charlies kaartje. Perfect. Soort van dezelfde stijl als bij haar zussen en toch ook weer helemaal anders. (bijna) Niets meer aan doen 🙂

Mijnlevenalsmama | Geboortjekaartje

Mijnlevenalsmama | Geboortekaartje

Het kaartje sprak me aan vanwege de eenvoud. Het is qua kleuren minder hysterisch dan de kaartjes van Olivia en Quinn en ik vond het direct onwijs goed passen bij het lichtroze en mintgroene dat we voor Charlies kamertje gebruikt hebben. Het originele kaartje heeft trouwens maar twee kindjes erop staan. Olivia, die voor het bedje staat in plaats van erin, heb ik er handmatig bij geplaatst. Je kunt via deze site namelijk niet alleen standaard kaartjes kiezen, maar ook zelf geboortekaartjes maken of de boel snel aanpassen met extra items van dezelfde ontwerper. Alle drie de meiden op Charlies kaartjes dus, zo cool!

Lees ook:  Mijn positiekleding
Zoektocht naar geschikt versje

OCD-er als ik ben wilde ik dat het kaartje van Charlie qua inhoud weer nagenoeg hetzelfde zou zijn als die van Olivia en Quinn. Dat wil zeggen: een leuke regel op de eerste pagina, gewicht en dergelijke op dezelfde wijze en een versje op de achterkant. Dit kozen we ooit samen bij Olivia, heb ik bij Quinn in stand gehouden en ik wilde daar dus perse het rijtje mee afsluiten. Maar ja, vind maar eens een perfect versje voor een 3e kindje. Dat is vrij moeilijk kan ik je vertellen! Er is namelijk van alles te vinden over hoera een zusje/broertje erbij, we zijn zo blij maar iets met z’n vijven waar dan niet het woord ‘compleet’ in zit (je weet immers nooit wat de toekomst brengt en ik wil niet dat een eventueel vierde kindje terug leest dat we bij Charlie al compleet dachten te zijn), is een grotere uitdaging.

Mijnlevenalsmama | Geboortekaartje

Afijn, na dagenlang van alles aan Joost voorleggen die verschillende gezichten trok bij mijn opties, kwamen we op “Het lange wachten is voorbij, we hebben er een zusje bij!”  en “Liefde, zo mooi en zo fijn. Nog meer liefde om te delen, nu we met z’n vijfjes zijn!”  Past naar ons idee erg mooi in het rijtje van de rijmpjes van haar zussen: “Met z’n drieën is het nog leuker!” en “Het was leuk zo lang bij mama te zijn, maar nu ik papa ken, ben ik blij dat ik geboren ben.”  bij Olivia en “Samen lachen, samen spelen. Een klein zusje om alles mee te delen.”  en “Met z’n drieën was het al een groot festijn, nu met nog een kleine meid, zal het helemaal geweldig zijn!”  dat we bij Quinn gebruikten. Ik ben trots!

Lees ook:  Dagboek van een zwangere #3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.