Summerbreak!

geplaatst in: Gezinsleven, Ontspanning | 3

Zoals voor mijn bevalling reeds aangekondigd, zal er komende maand niets online komen op Mijnlevenalsmama. Tijd voor een summerbreak! Sinds maandag heeft Olivia vakantie, vanaf volgende week zijn de meiden 3 weken ’thuis’ van de opvang op dinsdag en woensdag en is Joost ook lekker vrij. Genieten met ons vijfjes, zonder laptop – heerlijk!

Zon, herstel, rust

Geen wekkers, niet hoeven te haasten om op school te komen, geen drama qua aankleden van de kleuter en peuter ’s ochtends, omdat we ze gewoon later op de ochtend aan kunnen kleden. Of zij zichzelf. Of gewoon niet, omdat in ondergoed met water in de tuin spelen voldoet. Heerlijk!

Deze zomervakantie staat voor ons ik het teken van zon, rust en herstel. Onze nieuwe gezinssituatie is al een tijdje ‘normaal’, gewoon alsof het nooit anders geweest is, maar de gebroken nachten en avonden met krampjes hakken er er natuurlijk wel in. Herstel en rust dus. En die zon: ik hoop dat ‘ie in de buurt blijft!

Even weg en dagjes uit

Volgend jaar boeken we weer een zonvakantie, dit jaar wordt het een weekje Waddeneilanden. Terschelling. Een familieappartement, niets moet alles mag, lekker uit eten, wat strandhoppen, boeken lezen, knuffelen, wandelen, fietsen, samen zijn, genieten.

De dagen thuis vullen we met lekkere lunches, speeltuinbezoekjes, een dagje Oud Valkeveen én ik wil op date met mijn beide grote meisjes, maar hoe of wat – nog geen idee. We zien wel, go with the flow. Want als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren, is dat met kleine kindjes vrijwel niets te plannen is, dat het gewoon hard werken is in de vakantie en dat de dagen voorbij vliegen – helaas.

3 Antwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.