Back again!

geplaatst in: Gezinsleven | 1

Een maand geleden kondigde ik een zomerstop aan op de blog, maar ik ben back again! Letterlijk, want niet alleen pak ik het bloggen weer op, we zitten ook weer in een normaal ritme …

  • Olivia’s school begint volgende week weer
  • Ik sport sinds twee weken weer 3x per week
  • Joost ook
  • Het door de weeks snoepen en wijn drinken is voorbij
  • Joost is weer aan het werk, na twee heerlijke weken vrij
  • Mijn werk begin weer over twee weken (helaas helaas helaas – echt zin heb ik nog niet namelijk)

Mijnlevenalsmama | Back again

Leuk? Mwah, dubbel vooral. Enerzijds was het heerlijk om niet elke ochtend te hoeven douchen voor een bepaalde tijd, om de kindjes letterlijk door het hele huis te laten kruimelen met hun boterham, omdat wij dan ook op de bank konden eten en de boel toch nog gezogen moest worden (want: tijd zat). Anderzijds ben ik een ritme-mens en hoewel dit echt weer het einde van de zomer (qua weer: welke zomer?!) en mijn verlof betekent, is het ergens ook wel lekker. Back again, back on track!

Vertel, hoe was jullie zomer(vakantie)?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.