Prinsessen, all day every day

geplaatst in: Huisvlijt, Samenwerkingen | 2

Verkleden, je houd ervan of niet. Ik hield ervan, als kind zijne. Mijn meisjes ook. De oudste twee althans 😉 Er gaat bijna geen dag voorbij dat Quinn niet in haar Elsa-jurk loopt en ook voor het naar de supermarkt of het tuincentrum gaan met 1 of 2 prinsessen draait deze mama haar hand niet meer om.

Levendige fantasie

Olivia en Quinn doen precies wat mijn zusje en ik vroeger deden. Voorstellingen geven. Op plastic hakjes paraderen ze door de woonkamer, terwijl ze een eigen versie van Let It Go zingen of zelfs geheel eigen liedjes verzinnen. En owee als Joost en ik niet fulltime naar ze kijken. Hoe heerlijk is het om als kind je levendige fantasie kwijt te kunnen in verkleden?

Om de verkleedlade open te trekken en meerdere jurken over elkaar aan te doen, wat sieraden erbij te zoeken en te gaan zingen en spelen. Kinderdagverblijfje, bso’tje, papa en mama of dus Elsa en Anna. Allemaal favorieten hier. Juist omdat ik het herken van vroeger genieten ik ZO ENORM van dit spel, dat ik niets anders kan dan mijn meiden verwennen met een nieuwe jurk zo nu en dan 😉

Mijnlevenalsmama | Verkleden

Voorraad aanvullen

De ‘standaard’ prinsessenjurken kregen de meisjes van Sinterklaas, bovenstaande Rapunzels hebben ze van een vriendinnetje van me, via Alie Express en Quinns favoriete Elsa-jurk kocht mijn moeder bij de Albert Heijn geloof ik. Maar goed, ze hebben ook nog Elsa-rokken, indianenjurkjes en nog meer prinsesachtige jurken. En laat ik ook vooral de tasjes, kettingen en de elfen vleugels die ik kocht als Halloween kostuums niet vergeten.

Lees ook:  Peuterwereld

Het duurt nog even, maar straks in het nieuwe jaar ga ik on- en offline weer zoeken tussen de carnavalskleding voor de meisjes. Superveel leuke outfits voor weinig geld. En dan het liefst in tweevoud natuurlijk, om ruzie te voorkomen 🙂

Mijnlevenalsmama | Afbeelding blogpost

2 Antwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.