Lieve Olivia #10

geplaatst in: Persoonlijk | 0

Nog een maandje en dan vieren we je 5e verjaardag. Zo bizar, mijn pasgeboren baby – die dus ‘overnight’ opeens vijf wordt. Er hangt al een weekje een aftelkalender op de keukendeur. Je kunt niet wachten tot het zover is. Je grote-mensen-feestje op zondag, samen met papa, je kinderfeestje op je echte verjaardag die woensdag erna.

Inmiddels zit je alweer in groep 2. Waar ik vorig jaar rond deze tijd nog onwijs tegen school opkeek, keken we ditmaal in de zomervakantie al naar school uit. Je vind het superleuk, komt vrijwel altijd blij thuis en zwaait je zusjes en mij elke dag glimlachend uit als wij de klas moeten verlaten. Het begint zelfs al te wennen dat je groep 2 vriendinnetjes van vorig jaar niet meer in de klas zitten. Hoe erg je ze ook mist.

Mijnlevenalsmama | Vijf jaar

Je kunt momenteel niet met en zonder je zusje Quinn. Jullie kunnen heerlijk samen met de poppen, Barbies of Playmobil spelen en tegelijkertijd een boel ruzie maken. Om de poppen, Barbies en Playmobil 😉 Ik herken het wel hoor meisje. Mama speelde graag met tante Nicky toen ze klein was, maar ja, tante Nicky deed niet altijd exact wat ik wilde dus ik was haar soms van het één op andere moment spuugzat. En dan heb je straks nog een klein zusje waarmee je dingen moet delen …

Naast mentale groei, maak je ook een enorme groeispurt in de lengte. Dat betekende een nieuwe wintergarderobe en hoewel ik nog steeds de overhand heb qua aanschaf van kledingstukken, heb je inmiddels ook je eigen smaak en maatstaven. Superleuk deze nieuwe fase! Je weet, mama houdt niet zo van shoppen, maar als een middagje shoppen over een jaar of twee qualitytime met mijn grote meisje betekent, heb ik slenteren door de CoolCat er graag voor over 😉

Lieve lieve pasgeboren baby van me, grote meid, mijn kleine moppie – je zult altijd mijn kleine prinses blijven, hoe groot je jezelf ook al vindt. Jouw eerste kinderfeestje vieren, nog bewuster aftellen tot je verjaardag (waarop geen taart zal zijn, maar cakejes – omdat jij dat zo wenst), ik geniet met volle teugen. Elk jaar met jouw wordt leuker, jij word steeds leuker, steeds meer jij. Ik houd ervan! Liefs en knuffels, je mama.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.